Kargaw cieszę się, że mogłam polecić i mam nadzieję, że będzie dobrze się sprawdzał u Was :)
Mustela jest szybką I wygodna w nakładaniu. Wolę ja rozprowadzać niż krem
Ten sztyft z musteli ma bardzo dobre opinie w internecie ;) kiedy skończy mi się krem nivea to kupię sztyft na próbę
Spróbuj bo warto :) Długo stosowałam Nivea na każdą pogodę i nam służył ,ale jak wypróbowałam sztyft z musteli to dużo bardziej mi się spodobał :) Jest w takiej formie jak gdyby pomadka do ust ,a nivea to typowo tłusty krem :) Moja 6 letnia córka często jak miała na policzkach to przecierała potem do oczu przez co bardzo nie lubiła się kremować :) A sztyft lubi :)
U 3 miesięcznej też go stosuję :)
Ja jeszcze nie próbowałam tego sztyftu z Mustela, ale pewnie prędzej czy później się skuszę. A na jak długo on wystarcza przy codziennym stosowaniu?
Stosuję pierwsze opakowanie i puki co jest wydajny ,bo za dużo go nie ubyło ,a smaruję nim codziennie dziewczynki :) To tak jakby pomadka, ale trochę większa :) Ładnie pachnie i pozostawia przyjemna warstwę ochronną, której nie czuć :) Nie lepi się ,nie ściera ,nie czuć by buzia była "tłusta" jak po kremach i się nie świeci :) Sama też nieraz go używam :)
Ja sztyftu nie miałam jeszcze ;) póki co tumbki nam wystarczają a ma atez lubi się mazać kremami więc większego problemu też nie mamy;)
tego sztyftu jeszcze nie miałam , ale musze teraz coś im zakupić
Też chyba następny będzie sztyft skoro tak go zachwalacie
Mam ten sztyft z Musieli i potwierdzam, że jest super. A tak oprócz tego, to po kąpieli używam emolium od 1 dnia życia, bo też mój mały miał właśnie suche policzki i przy brwiach.
Mi się wydaje że po emolium jest jeszcze gorzej. Mam emulsję i płyn do kąpieli. Ale jak czytałam niektóre opinie to dużo mam pisało że po emolium efekt jest odwrotny nie wiem czemu może skóra potrzebuje czegoś innego
My emolium balasm mamy od.poczatku. pomógł bardzo na sucha skórę Małego i mega czerwone wypieki na policzkach. Dlatego też niedawno dokupiliśmy do kąpieli płyn też z emolium (wcześniej kapalismy w olejku że slodkich migdalow). Na Mróz też mamybz emolium i na ciemieniche. U Nas ta seria się sprawdza.
Chciałam kupić sztyft z musteli ale stacjonarnie nie dostałam a potrzebowałam na już dlatego stanęło na emolium.
Dostałam serię z Linomagu kosmetyków. Chciałam Małego kiedyś wyłapać w żele do.kapieli ale dostał takiej wysypki później że nie odważyłam się próbować ani oliwki ani kremu ochronnego ani tego zimowego.
Ja do kąpieli lubię atoperal baby :) Bardzo nam służy. Ma dobry skład ,a skóra ładnie nawilżona. Szampon też rewelacyjny bo poradził sobie nawet z ciemieniucha :)
U nas też poliki szorstkie. Używamy bepanthen sensiderm albo La Roche posay taki z witaminą b. Na dwór - linomag niebieski :)
ja od małego kąpałam w olejku ze słodkich migdałów, później miałam kosmetyki z musteli i one mnie się najbardziej sprawdziły,
czasem mam też coś z ziaja czy hipp i też się sprawdzają nie mamy po nich uczulenia.
mój ostatnio ma mega suche policzki, ale czasem po niektórych pokarmach robią mu się też one mega czerwone, więc nie wiem co się dzieje czy jakaś alergia się pojawia
Lekarz poleciła dzieciom RETIMAX 1500 na twarz i muszę przyznać, nze efekt widoczny już po pierwszym użyciu. Skóra nawilżona bez zaczerwień i zmian.
Właśnie czy można używać bepanthen nie tylko na pupke?
Mój też ma czerwone i suche mimo że smaruje przed wyjściem na spacer mustellą a w ciągu dnia np olejkiem ze słodkich migdałów. Nie bardzo pomaga
Spróbuj ten retimax z apteki . Może akurat pomoże.