Czy ktoś może ma wiedze w tym jakie konta studenckie mają obecnie najlepsze warunki? Gdzie warto jest takie konto otworzyć?
A patrzyłaś na ranking kont studenckich na Googlach? Proponuję tam aucie poszukać co będzie najbardziej korzystne
Dokładnie sprawdź ranking. Tam będziesz miała co oferują, jakie są wymagania. Ja zawsze lokat to szukam z rankingu i wybieram najkorzystniejszą spośród tych co mogę spełnić warunki.
Santander bank nie płacisz za konto do 25 roku życia. Bankomaty szeroko dostępne i procenty godne podziwu i polecenia. Jeśli wyjedziesz to bez problemu kartą od nich zapłacisz, nic nie płacisz za użycie karty tam. Kartę wybierasz jaką chcesz za darmo.
Zresztą wejdź sobie na stronę aktualnej promocji. Za otwarcie konta w Santander banku mozna otrzymać spory bonus pieniężny :) https://www.konto-studenckie.pl/promocje/
chyba do 25 albo 26 roku życia takie konta sa darmowe. polecam poczytać na stronie banku bo chyba tutaj studentów brak :P
Studenci z tego co kojarzę to mają konto za zero w każdym banku.
Tex mi się wydaje ze do 26 jest w każdym za free
Do 26 roku życia nie płaci się za konto, przynajmniej w PKO SA. Pewnie jest tak w większości banków.
Ja mam konto w Millennium konto zakładałam go kilka lat temu i mimo że mam 30lat to nadal za niego nie płacę tylko muszę zrobić 3 tranzakcie w miesiącu
Ja mam w PKO S.A i nie płace za nie, bo nie mam 26 lat i bardzo fajne rozwiązanie, ale podejrzewam że w każdym banku tak jest
Do 26 roku chyba wszystkie będą darmowe albo z minimalnymi kosztami. Najlepiej szukać takiego które po wejściu na normalne konto ma najlepsze warunki. Ja bym polecała millenium albo mbank. ING był swego czasu też w porzadku
Są darmowe w millenniuch chyba np po spełnieniu warunku jednej płatności w miesiącu i zasileniu 1000zl/msc