Konkurs Świąteczny "Życzenia dla maluszka" #teamLOVI

Mojej ukochanej córeczce, Alicji mama życzy by była szczęśliwa, jej śliczny usmiech nigdy  nie schodził z tej pięknej buźki, by jej maleńkie niebieskie oczka widziały tylko dobro tego swiata, by rosła w miłości a w swoim całym życiu by miała obok siebie tylko wartościowych i dobrych ludzi którzy pomogą jej piąć się ku górze. 

Wszystkiego Najlepszego mój sensie zycia, kochająca mama 🩷

Wybieram zestaw niebieski🩵

Nasza mała kruszynko Haniu,

planowo masz się z nami spotkać w styczniu i mam nadzieję, że nie przełożysz spotkania na wcześniejszy termin, a te święta jeszcze spędzisz bezpiecznie w cieplutkim i wygodnym brzuszku. Trzymam kciuki za to, że twoje przyjście na świat będzie przebiegało dużo szybciej i bez zbędnych komplikacji, tak jak to niestety przeżyliśmy z Twoim starszym braciszkiem. 

Życzę Ci maleństwo przede wszystkim zdrowia, ponieważ bez tego nie ma nic a marzy mi się abyś cieszyła się życiem na każdym kroku. Stała się silną kobietą, która pokona wszystkie przeciwieństwa i będzie szczęśliwa. Poznawaj świat w swoim tempie i ciesz się chwilą. Obiecujemy Cię kochać ponad wszystko i za wszystko, niczym się nie martw, bądź sobą. O resztę zadbają rodzice.

Buziaki, kochamy cię mocno i czekamy.

Mama, tata i starszy brat Antoś <3

Wybieramy kolor różowy :)

Mojemu synkowi, życzę spokojnych i kolorowych snów tak aby rodzice wreszcie mogli się wyspać. Życzę końca kolek, żeby tata nie musiał masować brzuszka. Braku płaczu, aby mamusia nie płakała razem z nim. A także żeby nigdy nie obudził się w świecie w którym nie będzie miał dostępu do nieskończonych pokładów mleczka 

Mój kochany Groszku! 
Życzę Ci, abyś odnajdował szczęście w każdej chwili i zachwycał się małymi rzeczami (bo z perspektywy czasu, małe rzeczy to WIELKIE rzeczy, zobaczysz!) 
Życzę Ci wiary w dobro ludzi, prawdziwych przyjaciół oraz otrzymania pomocy zawsze, gdy będziesz tego potrzebował. Życzę Ci pięknych zachodów słońca, słodkich snów, kroków bez upadków, uśmiechu od ucha do ucha, najsmaczniejszych zup i poznania miliona nowych smaków. Życzę Ci wielu ciepłych, pełnych miłości uścisków i żebyś zawsze czuł się kochany i doceniany! 

Jesteś naszym skarbem i prezentem dla tego świata. Dzięki Tobie każdy dzień jest piękny, radosny i wyjątkowy - tak jak Ty! 💛

Wybieramy kolor niebieski 😊💙

Jestem przyszła mama swojego synka i życzę sobie jak i jemu aby w naszym wspólnym wychowaniu była prawdziwa miłość! Aby te najdrobniejsze gesty były dla nas najważniejsze! Aby umieć mówić dziękuję, proszę i przepraszam! Abyśmy mieli wspólny szacunek do siebie i byli świadomi w tej wspólnej relacji!!! Aby był zawsze soba i odnalazł prawdziwego siebie w tym życiu a my rodzice zrobimy wszystko aby mu pomóc!

Niebieskie

Mój kochany maluszku ,

Chociaż jesteś jeszcze w brzuszku 
I na spotkanie poczekać musimy
To razem z tatusiem już dziś dużo zdrówka Ci życzymy,
Rośnim nam zdrowy, rozwijaj się w pełni

O resztę my zadbamy ,możesz być  tego pewny  
Niech Ci w serduszku aniołki grają i w ten czas bożegonarodzenia kolędy śpiewają 

Niech swoimi skrzydełkami Cię otulą, bo one czuwają nad Tobą i Twoją matulą.
Życzę, abyś w zdrowiu się chował, 
abyś świat, ludzi i zwierzęta mocno  kochał,
Abyś powodzenie i szczęście w życiu miał,
Abyś skromnością i mądrością wszystkich czarował,
Aby najbliżsi zawsze przy Tobie byli,
I o Ciebie przez całe życie sie troszczyli 🤍

Kochana Córeczko, jesteś taka malutka. Kilka dni temu przyszłaś na świat ! Z okazji zbliżających się Świąt oraz Nowego Roki chciałabym Ci złożyć życzenia w swoim imieniu Taty i Brata Julizana. „Wypowiedz życzenie. Jedno, dwa, trzy, ile tylko zechcesz… A ja spełnię je wszystkie. Zrobię co tylko sobie wymarzysz, aby ten dzień był wyjątkowy i niepowtarzalny. Znajdę dla Ciebie najpiękniejszy baśniowy skarb, zdobędę gwiazdkę z nieba. A na uwieńczenie dnia dostaniesz ode mnie przepiękny własnoręcznie zebrany bukiet na niebiańskiej łące stokrotek. Bądź tak wspaniała, jaka jesteś teraz.„ Tego Ci życzę, Twoja ukochana matka, ojciec oraz brat.(Wypowiedz życzenie, Baśniowy skarb, Niebiańska łąka stokrotek). Wybieramy różowy zestaw 

Mój Malutki Synku, Mikołajku... przyszedłeś na świat 3 dni przed czwartymi urodzinami swojego brata. Miałeś bardzo trudny start, mogłeś widzieć mnie tylko godzine dziennie... Zrobiłeś Nam i Bratu najlepszy prezent z okazji jego urodzin i mając 3 dni mogliśmy zobaczyć Cie i pobyć wszyscy razem przynajmniej przez chwilę... Życzę Ci przede wszystkim bliskości, miłości i czułości na każdy dzień. To mogę Ci obiecać, bo zawsze będę przy Tobie. Bądź zdrowy, a ja będę Najszczęśliwsza na Świecie... 

Chodz Synku, wezmę Cie w ramiona i pokaże jaki świat jest piękny... 

Synku, życzę się tego albys zawsze był szczęśliwy. Żeby po twoich policzkach płynęły jedynie łzy szczęścia. Życzę ci beztroski, radości i szczęśliwego dzieciństwa i zrobię wszystko co w mojej mocy żeby ci je zapewnić :) 

Ps. Życzę ci jescze aby twoja starsza o 3 lata siostrzyczka zawsze miała z tobą cudowną relacja jak teraz gdy pojawiłeś się na świcie dwa tygodnie temu i od nowa przewróciłem nasz świąd do góry nogami. 

Świetnie by było wygrać zestaw niebieski dla syna <3

Córeczko jeszcze czekamy na Ciebie ale już teraz życzę Ci żeby Twoja mama nie zatraciła się  totalnie w nowej roli i żeby zawsze wiedziała, że to co robi to robi na 100%. Jak będę potrafiła się cieszyć macierzyństwem to Ty będziesz miała najpiękniejsze dzieciństwo i cudowne wspomnienia. Ze wszystkim innym sobie poradzimy :)

Wybieram kolor różowy. 

Mój cudowny synuś życzę Ci w te święte:
♡ Zdrowia i radości:  życie pełne zdrowia to podstawa, a radość sprawia, że święta stają się jeszcze piękniejsze. 
♡ Magicznych chwil: aby święta były pełne magicznych chwil, które mój Oluś będzie pamiętać z uśmiechem na twarzy. 
♡ Miłości i wspólnego czasu: abyśmy mogli spędzić wiele czasu razem, ciesząc się miłością rodziny i tworząc wspólne, trwałe wspomnienia. 
♡ Rozwoju i odkrywania świata: żeby mój skarb mógł rozwijać się , a także odkrywał nowe rzeczy i doświadczył fascynującego świata wokół siebie. 
♡ Słodkich chwil i uśmiechu: niech święta będą pełne słodkich chwil i uśmiechów, które dodadzą magii każdemu dniu. 
☆Niech te życzenia sprawią, że święta będą dla mojego Oluśia wyjątkowe i pełne radości.

Wybieramy kolorek niebieski ♡

Drogi synku.

Czekamy na Ciebie.

Nie mozemy sie Ciebie doczekac. 

Jeszcze kilka tygodni i bedziemy razem.

Zycze ci, zebys byl zdrowym, silnym chlopczykiem, ktory nie bedzie bal sie zycia i bedzie czerpal z niego pelnymi garsciami. 

Zycze ci zebys byl zawsze szczesliwy i usmiechniety. 

Pamietaj, ze zawsze mozesz na nas liczyc.

Bardzo cie kochamy.

Mama, tata, siostrzyczka Zosia.

Dla Adasia wybieram kolor niebieski.

Życzę Ci Kochana córeczko, aby Twoje życie było wypełnione Miłością prawdziwą. A resztę będzie Ci dodane. Miłość wystarczy. :) 
A także, abyś dostawała nasze mleczko tak długo jak będziesz tego potrzebowała. 
Niebieskie

Wybieram zestaw niebieski 

Moja  mała iskierko , kiedy słyszę tego serca bicie wiem ile warte jest życie,  życzę Ci z okazji nadchodzących świąt oraz nowego roku dużo matczynej miłości,  szczęścia i radości,  zdrowka co nie miara i by mleczko nigdy się nie kończyło,  żebyś zawsze była blisko  bo jesteś moje wszystko ! 

Kochana córeczko życzę Ci żebyś cała i zdrowa przyszła na świat. Żeby w twoim życiu nigdy niczego Ci nie zabrakło, żebyś mogła spełniać swoje marzenia i osiągać swoje cele. Aby nigdy w życiu nie brakowało Ci wiary , miłości i nadzieii lecz pamiętaj że miłość jest najważniejsza �

Wybieram zestaw różowy 

Kochana córeczki! Życzę Ci aby w uśmiechu i beztroskiej radości upływały Ci dni.

By zawsze piękne były Twoje sny,

aby spełniały się Twoje marzenia,

a słoneczko każdego dnia miłą buzię wesoło opromienia.

Byś do zabawy zawsze miała mnóstwo siły,

żeby każdy dzień był dla Ciebie miły.

By w życiu Twym nigdy miłości i przyjaźni szczerej nie brakowało,

by to co dajesz od siebie innym, zawsze z nawiązką do Ciebie wracało.

By wiatr zawsze dmuchał w twe plecy, byś mogła wysoko latać a chmury niech w razie upadku tworzą miękką poduszkę. Tego życzymy Ci my- twoi rodzice  bo jesteś we wszechświecie najważniejszym dla nas okruszkiem.

zestaw różowy

Moje życzenia świąteczne i noworoczne dla maluszka,

To upragniony koniec bólów brzuszka!

Żeby mógł spokojnie spać,

I o kolejny atak nie musiał się bać,

Życzę mu też miłości nieskończonej,

I mamy z życia zadowolonej 🙂

Wiele całusków i przytulasków,

I przy jedzeniu smacznych mlasków,

Kiedy dziecko boli brzuszek,

Rozdrażniony jest maluszek,

Płacze, wierci się i krzywi,

Lecz nikogo to nie dziwi,

Wtem do akcji mama wkracza,

Swą opieką go otacza,

Masaż brzuszka wykonuje,

Już maluszek się raduje,

Kółko w lewo, kółko w prawo,

Swymi dłońmi kręci żwawo,

Lekko później oklepuje,

Dzidziuś się już lepiej czuje,

Teraz rączki, plecki, nóżka,

Pozostaje jeszcze główka maluszka,

Na koniec oliwkę wciera,

Spokojny malec wie, że ma przy sobie prawdziwego bohatera

🦸‍♀️🍼👶🤱

Kolor różowy 

Kochanie, 

zobaczymy się dopiero za kilka miesięcy. Nie znam Twojej płci, ale czuję, że jesteś dziewczynką. Życzę Ci, żebyś urodziła się zdrowa i silna. Nigdy nie będziesz musiała bać się niczego i nikogo, bo my z tatą zawsze będziemy z Tobą. Zawsze będziemy Cię wspierać i kochać najbardziej na świecie.  Mam nadzieję, że Twoje życie zawsze będzie pełne radości, miłości, że będziesz otaczać się dobrymi ludźmi. Chciałabym, żeby nigdy nie spotkało Cię nic złego, a niepowodzenia szybko stawały się zapomnianą przeszłością. Kochamy Cię i czekamy na Ciebie z niecierpliwością! Mama 

wybieram kolor różowy

Moje Kochane Bliźniaki, 

te święta będą dla nas bardzo wyjątkowe, bo z niecierpliwością czekamy na Wasze przyjście na świat - Mama, Tata i siostra Lili. Rośniecie pięknie, ruszacie się energicznie, ale wytrzymajcie w brzuszku u mamy jak najdłużej możecie, by chwile po urodzeniu móc wrócić z Wami do domu, by móc pokazywać wam świat w zdrowiu i miłości, bez żadnych przeszkód. Tego Wam życzę, 
Mama ♥️

Nasz Kochany Adasiu , jesteś już z Nami 4 miesiące ..czekaliśmy na Ciebie 6 długich lat ,jesteś Naszym Cudem 💙

To będą Nasze pierwsze święta i z tej okazji chciałabym Ci życzyć dużo, dużo zdrówka ,aby Twój słodki uśmiech nigdy nie schodził Ci z twarzyczki ! Abyś rósł silny i zdrowy , czerpał z życia wszystko co najlepsze i śmiało wchodził w swój dziecięcy Świat ! Bądź szczęśliwy ,kochaj i bądź Kochany !

Twoi Kochający Rodzice i starsza siostrzyczka Majusia