Konkurs przedszkolny

I ten bluey do tego. No przecież dziecko tak nie koloruje idealnie.

1 polubienie

To powinien być konkurs dla dorosłych…

Czekam na młodego :speak_no_evil: Tata po Niego jechał do przedszkola bo Roczniaka musiałam dziś odebrać ze żłobka rano bo dzwoniły ,że ma gorączkę … Dzwoniłam do nich to nic mi nie chcą powiedzieć prze z tel ,ale Franek wydawał się być zadowolony więc czekam z niecierpliwością :smiling_face_with_three_hearts::grin::star_struck:

Noo to może ktoś docenił pracę dziecka

@Kargaw @_MamaKinga_1 @magdallenka08971 @Mama.Wiki @Mom_of_3 @

Jednak sprawiedliwie oceniane były prace !

4 polubienia

Bajkowy Świat mojej wyobraźni

Syn mówi że plakat jest gotowy , wykorzystaliśmy techniki które najlepiej mu wychodzą , czyli wycinanie i kwiatki z piankoliny ( spróbujcie , wystarczysz ją rozetrzeć palcem o stół )

Na środku jest książeczka i na każdej kartce jest naklejka z jakąś postacią bajkowa .

Mi się podoba bo siedział i dłubał przy nim

Ja zrobiłam dwa kwiatki , wycięłam z kartonu bo nie dawał rady i skleiłam klejem na gorąco .

Czekam na opinie co siedzicie czy jest zrozumiały ?
On mi opowiedział o co chodzi z tym plakatem więc dla mnie ma sens

3 polubienia

Wspaniale !!! Ale się cieszę że go docenili . Jak zareagował opowiadaj

W która była na pierwszym miejscu ? Dziecięca czy rodzicielska ?:sweat_smile:

1 polubienie

Zadowolony i dumny ,że jego praktycznie samodzielna praca została doceniona a nie pracę, które wyglądały jak kupione :see_no_evil: nie umie mi wytłumaczyć jaka zajęła pierwsze miejsce ale jak wstawia zdjęcia na stronę przedszkola to zobaczę i dam znać :smiling_face:

1 polubienie

Super !! Gratulacje dla Synka :smiling_face_with_three_hearts: ale musiał być szczęśliwy :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ale przepiękne ! :star_struck:
Jestem pod ogromnym wrażeniem :heart_eyes:
Mega kreatywnie i ciekawie :smiling_face:
Bardzo pomysłowa i kolorowa praca ,którą widać że była wykonana samodzielnie i od serca tak jak dziecko to sobie wyobrazilo :star_struck:

1 polubienie

Właśnie z ciekawości weszłam na stronę z przedszkola gdzie oddawaliśmy plakat ekologiczny na konkurs . Festiwal rodzicielskich prac … dokładnie to samo

Mam nadzieję ,że zostanie doceniona praca dziecka a nie rodzicielska rywalizacja między dziecięcymi pracami …
Trzymam kciuki ,dajcie znać jak się rozstrzygnie :smiling_face:

Super macie kreatywne pomysły :slight_smile:

Gratulacje dla synka !!! :heart:
I super ze jednak oceniali samodzielnosc w tym zadaniu.
Ciocie z forum sa dumne :slight_smile: :heart:

1 polubienie

Pieknie :heart:

Gratulacje !!! Dobrze że ocenili jednak wkład dziecka przede wszystkim

1 polubienie

Fajna praca, i super przede wszystkim ze samodzielna

Super gratulacje dla synka , jednak jakaś uczciwość jest :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Wow super pomysl :wink: widac ze dziecko wykonało prace :heart_eyes:

1 polubienie

Mi również się podoba :wink: super :star_struck:

2 polubienia