Nati ją w reklamach widziałam jednak nie mogę skojarzyć czy stacjonarnie je widziałam.
Nati Jelp jest dla noworodków taki 0+ jak i dla starszych dzieci i dorosłych z oznaczeniem 1+.
Z tej firmy jest płyn do prania, proszek, kapsułki, płyn do płukania i odplamiacz.
Weronisia2019 - moja praca akurat nie ma nic do ankiet :) I nie do każdego wątku dodaję ankiety ;) Ankiety po prostu dają mi lepszy i łatwiejszy ogląd na odpowiedzi. Wystarczy jeden rzut oka na wyniki i nie muszę przegladać 20-30-40 komentarzy i spisywać odpowiedzi :) Ale chyba źle ustawiłam ankietę, bo nie mam żadnej odpowiedzi :(
Aneczka no właśnie ja ani w reklamie ani stacjonarnie nie mogę sobie skojarzyć .... ciekawe czy dobry
Nati może nie zwróciłaś aż tak uwagi
Nati bo wszędzie reklamują tylko Lovelle. Jelp jest równie dobry, cenowo trochę tańszy i ma jeden konserwant mniej.
Słuchajcie a czy Wy po pierwszym praniu mieszacie już kolorowe i białe ubranka razem ?
Ja wypralam i wyprasowalam wszystko przed porodem oddzielnie.
Wiem, że przy dziecku dużo się pierze i pralka chodzi codziennie.
Ale te ubranka są takie malutkie że jak wrzuciłam wszystkie białe a potem wszystkie kolorowe to nawet wtedy nie zapelnilam całego bębna.
Mam kapsułki Lovella do białego i kolorów i myślę czy jak już maluch będzie na świecie to nie będzie można ich pomieszać bo inaczej nie uzbieram tyle ubranek żeby bylo na bieżąco a jednak żeby pralka nie chodziła prawie pusta.
Jaki macie doświadczenia?
myśle ze bezpieczniej jeśli chcesz prac wszystko razem to było by w proszku do koloru, bo jednak do białego pewneie ma jakis w sobie środek wybielający
Nigdy nie piorę białych z kolorowymi. Czy to dziecięce czy nasze zawsze kolory osobno, poza tym oddzielam też czerwone od innych i czarne żeby niepofarbowaly reszty.
Paulina_Nevermind nigdy nie mieszkam kolorów z białymi..piorę osobno
Jednak dziecieco niemowlęce ubranka to najczęściej pastelowe kolory wiec chyba by problemu nie bylo wiadomo intensywne kolory jak czerwony moga farbować
Anita niby tak ale ja np piore dziecka ze swoimi ciuchami. Bo nie jestem w stanie nazbierać pralki
Ja piorę małej osobno nawet jak jest ich z 15 szt :) płyn do prania lovella lub proszek
U mnie zawsze pełny bęben, ale z noworodkowym wiadomo jest ich mniej więcej zobaczymy za jakiś czas;) jak to będzie,)
Piorę nasze razem z syna. Chociaż już zaczęliśmy używać normalnych proszków.