Jesienny must have

Ulalalalal to petarda…moj mąż by był zachwycony

Hahaha mój też jest :rofl::rofl:

1 polubienie

Piwo ma takie działanie jak wódka czy spirytus że faworki będą kruche i wchłaniają mniej tluszczu podczas smazenia. A moze i smaczej jakis maja zalezy ile tego piwo :smile:

No pewnie! Z jakim nadzieniem najbardziej lubisz?:hugs:

Najczęściej sięgam po klasyczne z marmoladą owocową, ale lubię też z nadzieniem kokosowym jak czasami się uda dostać :star_struck:
A Ty jakie masz top ulubione? :smiling_face:

U mnie w piekarni jest taki z czekoladą :heart_eyes: jest tak pyszny że jak w niej jestem to zawsze kupuje :heart_eyes:

Aaa to już musi być bardzo słodki :joy:
Kiedyś w takiej pracowni pączków były takie różne smaki nadzień np wiśniowe, czarna porzeczka, pistacja, malina itd, takie to były dopiero pyszne ale i też swoje kosztowały :grin::grin::face_with_peeking_eye:

Jej w tych pączkarniach te pączki są mega smaczne i wybór naszienia jest duży ale no wiadomo nie mało kosztują :blush:

Ja ostatnio przeżyłam szok jak pączek kosztował 9 zł … ja się zatrzymałam na 5-6zl

No teraz wypieki z piekarni do tanich nie należą , za za drożdżówkę trzeba dać 8-10 zł

U mnie te poczki są za 3 zł :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

O to dobra cena

No wlansie aż dziwne ! I to serio takie pyszne ciasto i ta czekolada :open_mouth:
Ale nie ma co o czekoladzie !

O nie kus ;p
Ja winogronka zajadam wlasnie zeby nie chcieć słodyczy :smiley:

U nas jesienia zdecydowanie kroluje spiworek do wozka, cieple kocyki i zapas chusteczek :sweat_smile: Do tego nawilzacz powietrza, szczegolnie kiedy zaczyna sie sezon grzewczy. No i oczywiscie dynia w roznych postaciach… Bez cieplej herbatki i spacerow tez jesieni nie wyobrazam sobie

No w tych pączkarniach to ceny są dość wysokie , ale jako smak paczka jest . Codziennie czlowiek w sumie tam nie kupuje bo to drogi biznes taki pączek . Jak by nie patrzeć z czegoś się muszą utrzymać takie paczkarnie.
@Mamusia1 ja też kupiłam winogrona wczoraj lubię sobie wieczorem tak coś poskubać pezy filmie z mężem a ostatnio zaczęliśmy wyciągać czipsy czili limonka :rofl: stwierdziłam że lepiej coś zdrowszego i w biedronce wczoraj zrobiłam zapasy przekąsek

Też mam te z żurawiną tylko ja za nią za batsoz nie przepadam
Tak samo jak za wszystkimi rodzynkami no dla mnie fuj :smiley:

@Mama03 No tak, nie korzysta się z tego na codzień więc od czasu do czasu można jak najbardziej z tego skorzystać i to bez jakiś większych wyrzutów… 9zl to też nie jest jakaś kwota nie do przejścia

Ja lubię żurawinę i rodzynki , mąż tak samo więc to 8dealna mieszanka dla nas , i orzechy nerkowca :heart_eyes:
@Michaska no dokładnie tum bardziej zobaczmy jakie rzeczy są drogie i to takie dziwne bo 9 zł kosztują takie paluszki cblebowe moja corka je uwielbia i to w sumie jak dla mnie żaden rarytas i według mnie nie jest warte tej ceny a no wszystko teraz poszło w górę cenowo więc i taki porządny pączek również.

Czipsy chili limonka to ulubione mojego męża , mogą być z Biedronki lub Lidla , albo z Lays . Zawsze mam w zapasie kupione , ja zawsze podkradam oczywiście ale nie za dużo bo dla mnie ciut za ostre .
A tą mieszankę nerkowiec i żurawina też bardzo lubię .