emolium mam próbkę, leży i się kurzy a co do kremu na sucha skórę to mozna też stosowac atoperal baby tez jest dobry a dużo tańszy
ja nie stosowałam ale kilka moich znajomych tak i chwalą sobie
Lenka - koniecznie sprawdź- polecam tą aptekę z czystym sumieniem. Ja robię regularnie zakupy w Gemini - mają bardzo konkurencyjne ceny. Przy zamówieniu powyżej 300 zł wysyłka jest gratis, przy zamówieniu powyżej 150 zł - można też wybrać bezpłatny odbiór w aptece. Więc na wysyłce można zaoszczędzić. Bardzo się opłaca w ten sposób kupować. Tylko trzeba pamiętać, że w ich stacjonarnej aptece ceny są wyższe - więc jedynie przez internet się kalkuluje robić zakupy.
Na mleku wychodzi nam 6 zł taniej na opakowaniu niż w marketach, emolient do kąpieli - 20 zł taniej niż standardowa cena w Rossmannie… Przykładów można mnożyć A asortyment jest duży - kosmetyki, witaminy, produkty dla dzieci itd…
ja emolium kupoilam tez zaplacilismy kolo 40 zl ale w aptekach internetowych mozna kupic duzo taniej ja chcialam szybko dlatego kupilismy ale powiem ze jest baaaardzo wydajne emolium wiec warto kupic
Fakt jest wydajne teraz synek ma lepsza skore takze dlugo nie bede stosowac emolium.
Moja szwagierka używa Oillatum i sobie bardzo chwali! używa do kąpieli, jak i jakiegoś kremu(dokładnie nie wiem)
Ja przy synku używałam nivea teraz przy małej używam oilatum ponieważ ma suchą skóre wiem że bardzo dużo rodziców narzeka że od johnsonsbaby dzieci dostają uczulenie
Agusia to prawda kosmetyki Johnsona mają nieciekawy skład i spotkałam się z wieloma opiniami, ze właśnie uczulają dzieci. Moje kąpią się w dzidziusiu z poleny i na szczęście nic dodatkowego do pielęgnowania ciala nie potrzebują.
Dzidziusia nie używałam ale może sprawdzę jak mi się oilatum skończy
Przy wyborze kosmetyków dla maluszka najważniejszy jest skład. Im mniej na liście tym lepiej ze swojego doświadczenia polecam najzwyklejsze kosmetyki babydream z rossmana. Krótka lista składników i jest pewność że żaden z nich nie uczuli maluszka. Ja wyszłam z założenia że nie liczy się marka skoro tak typowy Johnson uczula naprawdę dużo dzieci, a w swoim składzie ma naprawdę okropne rzeczy …
ja dziś po raz pierwszy użyłam kosmetyków zwitsal, tesciowa mi przywiozła z holandii, tam sobie je chwalą, jak na razie mogę stwierdzić że zapach balsamu piękny
Roksana też uważam że kosmetyki babydream są dobre, pod choinke mały dostał od kogoś własnie plyn do kąpieli i do mycia włosków i będę testować jak się ziajka skończy
Ja przy wyborze kosmetyków sugeruje się blogiem sroki już kupiłam kilka kosmetyków z jej poleceń i jestem bardzo zadowolona.
Baby dream mają bardzo fajne sklady i cenę Ale szampon z tej firmy dosyc mocno uczulil mojego małego wiec z tej firmy do kąpieli nic juz nie używałam bo się balam. Ale widac jest może jedna rzecz co akurat moje dziecko uczula w nim. Mamy johnsona kupionego przez przypadek i myje nim raczki tylko i nic sie nie dzieje
Agusia12 ja żel&szampon Dzidziusia widuje tylko w Askocie i czasami Społem. Nigdy nie widziałam go w supermarkecie czy innym podobnym sklepie na dziale dziecięcym. Ostatecznie można kupić przez internet. Ja daje za 500 ml 10 pln.
No właśnie patrzyłam w necie i są po 8.50 + przesyłka
Ja używam kosmetyków firmy Nivea Baby.
Są dobre jakościowo i bardzo tanie.
Wydajność i jakość jest dla mnie najważniejsza.
Ogólnie mamy Niveę - po mojej mamie mi zostało
Ale balsam po kąpieli z polecenia położnej mam Cethapil.
Ja radzę przed porodem za dużo produktów nie kupować.
Potem to tylko stoi i kurz łapie.
Ja upilam na poczaek kosmetyki z oillanu…pozniej mysle ze przejdziemy na nivea tak jak starsza coreczka uzywa.A co oprucz plynu do kapieli kupic dla noworodka?
Jak widzę co rusz artykuł że taki i taki kosmetyk ma w składzie szkodliwe substancje to mam ochotę myć synka i siebie w wodzie i szarym mydle - ale szare mydło też nie jest już najzdrowsze - coraz więcej tej chemii we wszystkich produktach, ale to ze na tej czarnej liście znajdują się kosmetyki dla dzieci i niemowląt uważam za skandal- szefowie , producenci tych kosmetyków powinni uderzyć się w piersi - dla kasy oferują coś co może szkodzić dzieciom i powodować u nich alergie i inne .
Ja tym razem do wyprawki zakupiłam kosmetyki z Oilanu, mam nadzieję że spasują dzidziusiowi.
Aguunia a kupilas tez jakis balsami z oilanu do pielegnacji cialka?bo ja mam plyn do kapieli i zastanawiam sie nad balsamem…bo oliwka to raczej nie.