Chciałabym wymienic telefon na coś nowszego. Głównie zależy mi by sprzęt był wielofunkcyjny. Miał dobry aparat i działały na nim różnego rodzaju aplikacje. Porównywałam kilka modeli przez Komórkomat, ale jak narazie nic nie znalazłam. Możecie coś polecić?
Samsung Galaxy S7, S8, w zależności na jaki sobie możesz pozwolić. Super wyświetlacz i jakość zdjęć.
Ja od kilku lat jestem przywiązana do Firmy Apple
Nie sądziłam ze IPhone pomoże mi w przechowywaniu wszystkich potrzebnych rzeczy
w jednym miejscu . Jego wielkim plusem jest pojemnosc pomieści wszystko co sie tylko chce
Każdy może wybrać pojemność zależną od tego do czego ma ten telefon służyć ja posiadam 128 Gb
Aparat przedni jak i tylni tez nie zawodzi czym nowszy model telefonu tym lepszy aparat posiada
Wiele różnych aplikacji które pozwalają na przechowanie ważnych jak i tych mniej ważnych dokumentów , zdjęc czy tez filmów
Aplikacje nie zacinają sie
A jedynym minusem jaki znalazłam i nadal mi przeszkadza jest to ze muzyka nie jest możliwa do ściągnięcia przez internet prosto na telefonie tylko przez komputer
Ja znalazłam dla tego problemu rozwiązanie i mam Tidala
poza tym telefon jest super i bardzo go polecam
Ja znów polecam telefony Huawei aktualnie od 2at mam y7 i jestem z niego zadowolona , ani razu się nie zaciął , szybka cala mimo że nie mam szkła założonego , a upadków była niezliczona ilość . Aplikacji też w sklepie Play od wyboru do koloru . W marcu kończy mi się umowa na ten i zamierzam wziasc Huawei mate 20 . Tak mi się ten telefon podoba że czekam z niecierpliwością . Podoba mi się nie tylko ze względu wizualnego ale również przez jego aplikacje , mega aparat co dla mnie w sumie jest najważniejsze . Ostatnio polecane są też właśnie Samsungi ale ja z nimi nie mam dobrego doświadczenia . I jeśli zależy ci na aplikacjach to nie wybieraj telefonu z windowsem - masakra . Nie wiem czy je jeszcze produkują ale w nokii nie można było się odnaleźć nie ma to jak stary dobry android . ![]()
Odswieze bardzo stary watek.
Nigdy nie podazalam za moda. Telefony wybieralam nie te flagowe ale tanie bo ma dzwonic i robic zdjecia.
Od 4 lat posiadam Samsunga S20 FE i naprawde jestem z niego zadowolona.
Jednak powoli czas rozejrzec sie za czyms nowym bo bateria juz kiepska.
Nie jestem fanka Iphone wiec to odpada.
Jakie macie telefony z androidem ?
Co polecacie ?
Bardzo zalezy mi przede wszystkim na dobrym aparacie ![]()
Od 5 ciu lat użytkuję iPhone , a kiedyś nie byłam jego fanką, tylko team android .
Problem pojawił się kiedy moje Samsungi itp za kupe kasy nie miały zasięgu lub zacinały się …
I szczerze przesiadka na iPhone była mega posunięciem - nigdy go nie resetowałam , zdjęcia są fenomenalnej jakości , a sam telefon jest niezniszczalne ( co ważne przy dzieciach ![]()
No rozumiem. Ale ja jednak sie nie przekonam. Maz ma Iphone od wielu lat a ja nie potrafie z niego korzystać, moim zdaniem nie jest intuicyjny i wkurzam sie jak mam skorzystac z jego telefonu. Takze dla mnie tylko android
Szwagier ma Samsunga s25 to robi takie piękne zdjęcia , że aż się zastanawialiśmy czy kupić też taki , a s26 pewnie jest jeszcze lepszy
iPhone , ja się już nie chce przesiadać na inne modele telefonów , wygodny nie ścina się , robi dobre zdjęcia ![]()
Też mam iPhone i i mi się podobają zdjęcia
Ale jedynie co mam już za stary model i nie mam jeszcze tej edycji że mogę coś usunąć w tle
Ja też nie ![]()
Szczerze ta opcja jest świetna:) przed wywalaj zdjęć dziadkom zawsze usuwam bałagan w tle ;D
O a ja odwrotnie. Jak mam wziąć android mojego narzeczonego to dostaję palpitacji serca
. Ale on ma tego nowego Samsunga s25 i sobie bardzo chwali.
Ja się przerzuciłam na i phone . I już się przyzwyczaiłam że ciężko by było zmienić na inny
Ooo , to jest dobry pomysł
i cyk nie trzeba sprzątać
Ale to nawet jak się zrobić gdzieś zdjęcie nad jeziorem czy gdzieś to zawsze można usunąć ludzi .
Tak ! I nagle w górach jesteś sama na szlaku ![]()
A ona jest już tak dobrze dopracowana , ciekawe jak to usuwa bo można też już przez aplikację to robić
No ale fajnie jak już jest wbudowane w iPhone , dlatego chcę sobie zmienić bo tak mój telefon w niczym jeszcze mi nie przeszkadza. No ewentualnie bateria słabo trzyma