Polecam wszystkie butelki lovi. My jesteśmy z nich bardzo zadowoleni ?
Zgadzam się z dziewczynami butelki Lovi s świetne :) też tylko z nich korzystam :)
Nam butelki Lovi przypasowaly :)
Choć dr.browns też są popularne lecz nie wiem czy są dobre bo my złoci używamy :)
U nas co prawda karmimy się piersią, ale na różne wyjścia kiedy odciągałam pokarm córeczka jest karmiona od urodzenia z butelek LOVI i moim zdaniem są bezkonkurencyjne :)
Z całego serca polecam buteleczki z LOVI
Polecam Nuka i Babydream. Maja soecyficzne smoczki. A Noz widelec podpasuja. Jesli chodzi o smoczki to lovi. Rozmiar 0-3 jest idealny dla buzki malego dziecka.
Witam. U Nas przy drugim synu sprawila sie lovi i to byla decyzja przed porodem bo wiedzialam ze po karmieniu piersią trzeba bedzie cos wybrac wiec po przeczytaniu wielu artykułów lovi wygrala�
Ja przy pierwszym dziecku używałam tylko Avent Philips przy drugim dziecku tylko Lovi i Canpol .łatwo dostępne i spisały się znakomicie tylko że córka była karminona piersią a później jak poszłam do pracy przeszliśmy na butelki
Ja jako pierwsza butelkę miałam tommee tippee jednak synkowi zatykala nosek i się dusil kolejna kupiona była butelka antykolkowa lovi i to był idealny wybór maluszek od razu przeskoczyl na tą buteleczki jest łatwo dostępna i niedroga. Naprawdę godna polecenia a jak już tu pisze to dodatkowo polecam podgrzewać też z tej firmy ratuje życie gdy maluszek jest niecierpliwy do jedzenia. Nadtawiasz na 10 godz i trzyma stała temp butelki CUDOWNY!!!!!
Szukalysmy butelki dosyc długo ale nie ma lepszej id butelki lovi która nie zaburza odruchu ssania. polecam gorąco
Odciągnięte mleko również podawałam w butelce lovi, synkowi podpasowała. A podgrzewacz już jakiś czas mi się marzy, piękny jest i czytałam o nim pozytywne opinie, może będzie kiedyś w testach.
Ja mam obie butelki z Lovi - mała 150 I duża 330 ;) tylko je kupiłam i małej podpasowaly bo nie bylo problemu żadnego z piciem. Nie mam też problemu z utrzymaniem ich w czystości- mam je dwa lata już. Po każdym mleku - czyli teraz dwa razy dziennie myje je szczotka Lovi A potem pluke wrzątkiem...smoczki wymienialam wiekowo, a teraz że mam ten krzyżykowy na kaszke to jak widzę że już powiększa się otwór to kupuje nowy...
Ja mam i mała 150 i duża 330 butelkę Lovi. Ale moja córeczka nie chce pić wiecej niż 150 ml więc tylko mała używamy
Wybór jest trudny, ponieważ każde dziecko jest inne, ale... na pewno o pojemności nie większej niż 150 ml, jest lekka, poręczną i zupełnie wystarcza na początek. Mój synek ma 8 msc i nadal takiej używamy. Koniecznie z systemem antykolkowym. Na rynku jest b. duży wybór - my mieliśmy na początku dr Brownsa, potem Tommee Tippee, obie zdały egzamin.
To_ja_Aga_K moja córeczka ma 9 miesięcy a nadal pije z butelki 150 ml. Nie chcę więcej mleka pić więc nie przechodzimy nawet na większą butelke
nawet ta mniejszą lepiej dziecko chwyta, bynajmniej mojemu bobasów jest lepiej.
Mojej tak samo :)