Jak odcinacie się od tych wszystkich negatywnych newsów?

Moda na sukces :rofl::rofl: ja pemiatm jak babcia to ogladala i tam moglo sie ominac nawet 10 odcinkow a i tak bylo sie na biezaco :rofl: w pierwszym odcinki ktos mowil "ide do domu " w drugim szedl do domu , w trzecim lapal za klamke , w czwartym naciskal klamke , w piatym otwierał drzwi , w 6 bylo widac jego ze zdziwiona miną , i dopiero w 7 pokazywali co zobaczyl w tym domu :rofl::rofl::rofl:
@Michaska zbuntowany aniol :heart_eyes: dalej pamietam czolowke :sweat_smile:

3 polubienia

I ja tak samo nie mam vzasu na oglafanie wiadomości i im mniej wiem tym lepiej mi się żyje :rofl: no chyba że wymyslili by że każda matka otrzyma 100000 zl za urodzenie dziecka i wejdzie to w życie to mnie poinformujecie że coś takiego weszło :rofl:

A co do serialu zbuntowany anioł jeszcze w tamtym roku na jakimś programie go puszczali :rofl:

Ostatnio wymyslili , ze od 2030 nie bedzie juz zgrzewek napojow :rofl::sweat_smile: wiec nie ma co na nich liczyc .
Ogolnie przeszkadza im "dodatkiwy plastik " :see_no_evil::woman_facepalming: wiex teraz jak bedzie jechala rodzina na tygodniowe zakupy to beda nosic zamiast raczki zgrzewki to reklamowki z pojedynczymi 6 butelkami . Tym zajmuja sie wazni ludzie na waznych stolkach :see_no_evil:

W Polsce tak dbają o ekologię … a inne państwa mają to tak głęboko gdzies
Raczej nikt mądry tego nie wymyślił

To unia :face_with_peeking_eye:

Teraz fabryki maja czas na dostosowanie sie do przepisow . Ale w zamian podobno bedzie mozna kupic jakis uchwyt :sweat_smile:

1 polubienie

A to to się w końcu skończyło? :rofl:bo ja jestem przekonana, że to ciagle leci :rofl:

Dobrze , że za tyle lat :face_with_peeking_eye: ale to zleci raz dwa

Super pocieszające :rofl: że można kupić uchwyt :rofl::rofl::rofl:

Jak dla mnie to w Polsce przesadzają z tą ekologia. Naprawdę wymyślają już niestworzone rzeczy

Ale to przepis unijny, a nie polski

Już wszystkiego zakazują niedługo nic nie będzie można robić :roll_eyes: wszystkiego unia będzie zabraniać

Najgorsze jest to , ze to sa takie absurdalne rzeczy . Tak samo jak z zakretkami przytwierdzonymi do butelek :face_with_peeking_eye: czy papierowe slomki . Wydaje mi sie , ze sa wazniejsze rzeczy na swiecie . Dodatkowo im wiecej kaza nam segregowac smieci tym wiecen płacimy za odpady :see_no_evil:

1 polubienie

Nie nawidzę papierowych słomek najgorsza zmora :smiling_face_with_tear: i tak !! Za osobę za śmieci wychodzi tyle że rany :confused: i to w każdej miejscowości jest inna stawka

Papierowe slomki i drewniane lyzeczki to najwieksza zmora mc donalda :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

I właśnie, te absurdy wynikają z tego że ktoś na tym ma nieźle zarobić i nie ma to w większości przypadków niż wspólnego z ekologię

@DDoominika Tylko jak byłam w Grecji w tamtym roku to tam nie mają papierowych słomek , nakrętka jest luzem , są śmietniki ale i tak pełno śmieci wokół :confused: a Grecja należy do UE , i tam jakoś nie dostosowują przepisów :confused:

No bo to są unijne przepisy i bzdury a każdy kraj wprowadza jak chce chodź tak nie powinno być

Chyba tak :joy: na pewno tvp juz tego nie emituje w zamian tureckie seriale o ktorych pisaly dziewczyny :slight_smile:

1 polubienie

Każdy kraj w jakimś stopniu wprowadza do siebie przepisy unijne. Nie zagłębiam się w politykę na tyle, żeby wiedzieć czy jest to obowiązek czy też nie. Podejrzewam, że za spełnienie warunków jakiegosbubijnego projektu są jakieś dotacje etc, tu niestety Grecja nie będzie dobrym przykładem, bo jest po prostu biednym krajem i żyje głównie z turystyki

1 polubienie

Ja piekę ciasta albo gptuje cos dobrego a w tle włączam muzyke, wtedy mam relaksik :grin: