Jak dobrać odpowiednie sandały dla niemowlaka?

I rozumiem, że problemu nie bylo? Na jakie się zdecydowałaś? 

Beata jakie kupiłaś ?  BByłaś sama czy z mala ?

Beata to juz problem z głowy :) ja też zamawiałam chyab z 10 par i jedna pasowała tylko 

ja kupiłam w ccc Pani powiedziała ze jakby były za małe/duże to mogę odmienić. są tyci za duże ale to chyba lepiej trochę luźniejsze w paluszkach 

Beata no pewnie tylko żeby za bardzo jej nóżka tez do przodu nie uciekała ☺

Jasne ta stopa tak syzbko rośnie, że to jest szok. Teraz w ccc mają linię z certyfikatem zdrowej stopy 

Mazia o ciekawe, ale tylko Lasocki czy inne też? Mi podpasowal Elefanten z Deichmanna. 

nie są dużo za duże tylko minimalnie mają luz w paluszkach 

To tylko lasocki i nie każdy model trzeba sprawdzać. Też mają teraz marke primigi i widziałam, ze sporo osób ją poleca 

Mazia o to ekstra, dobrze wiedzieć bo czaje się na jeden model z Primigi a nie bardzo wiem gdzie stacjonarnie można przymierzyć. Muszę przejść się zobaczyć czy koło mnie mają. 

Beta no to bardzo dobrze ☺ będzie smigac ☺

Oj śmiga aż za szybko :)

A ja ostatnio czytałam, że buty letnie dla dzieci nie powinny mieć zapasu centymetrowego. Powinny być dopasowane do nogi idealnie. 

Mama_coreczki daj link do artykułu bo wszędzie gdzie czytam to zawsze mówią o zapasie. 

Też słyszałam żeby jednak zapas był w bucie

Jak nie będzie zapasu to buty będą dosłownie na chwilę bo stopka maluszka rośnie bardzo szybko 

Chodzi pewnie o sandałki które i tak są tylko na jeden sezon żeby nóżka nie uciekała

Też zawsze mamy zapas

Ja mojej zalozylam sandałki z jednym paskiem na palcach noga jakos się zesliznela i cale kolano rozwalone...no ale mądry po szkodzie.dlatego warto dobrać odpowiednie obuwie.

oj biedactwo