IPhone a Android

Hej,

Dziewczyny zastanawiam się nad zakupem IPhone. To bylby mój 1 telefon tej marki i stąd pytanie do Was.

Przesiadła się któraś z Was z telefonem z Androidem na IPhone?

Jakie za i przeciw.

Dziękuję za odpowiedź. 

Ja tylko iPhone jak miałam android to się zacinał a teraz nie mam tego problemu 

to jest trochę tak że jak masz Androida to zachwalasz Androida, jak masz iPhona to zachwalasz iPhona. Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Pytanie na czym Ci zależy. Znam ludzi którzy testowali iPhona i niestety nie byli w stanie na tym funkcjonować. Cena iPhona tez dość wysoka. Ja cały czas na Androidzie. Najlepiej jakbyś miała możliwość potestować iPhona wtedy się przekonasz czy Ci pasuje czy nie :)

Ja miałam całe życie Android i od pół roku mam iphona i powiem szczerze że nie ma tutaj dużej różnicy w użytkowaniu ale faktycznie ten iPhone praktycznie wcale się nie zacina a mój telefon z Androidem niezależnie jaki był to bardzo często zamulał

Ja mam całe życie androida i jestem zadowolona, tak jak piszą dziewczyny kwestia przyzwyczajenia, każda będzie zachwalała to co ma.

Wydaje mi się że do iPhona trzeba się przyzwyczaić jednak to kompletnie inny system ja jestem przyzwyczajonq do androida i nie wyobrażam sobie go zmienić na inny :) 

IPhony szybko chodzą i nie zamulaja bo nie pobierają ciągle tyle aktualizacji co Android. To jest zupełnie inny SO.

Mam wrażenie ze w iphonie wszystko chodzi szybciej , i te zdjęcia magiczne !

Akurat mam Galaxy S21 Ultra więc foty też mam magiczne ;) 

Chodzi mi głównie o takie porównanie. 

Dzięki za komentarze ♥

Słyszałam że te nowe Galaxy robią przepiękne zdjęcia :) ja mam teraz inny ale będę całować właśnie w kolejny Samsunga bo jednak najlepszy 

Ja też mam galaxy s21 i zdjęcia to pierwsza klasa, moja koleżanka ma najnowszego iPhone i też oczywiście robi super zdjęcia ale jeśli chodzi o parametry to samsung ma lepsze 

Ja od zawsze na Androidzie działam, nie mam porównania. Gdybym miała kupić nowy tel to na pewno kierowałabym się jakością zdjęć a nie systemem 

Iphone a Android to zupełnie inna bajka. Ale szybko idzie się przestawić. Dla mnie głównym minusem iPhone jest to że nie ma karty pamięci i że nie wszystkie aplikacje są na iPhony. No i zazwyczaj się za nie przepłaca bo w tych samych pieniądzach można kupić telefon na androidzie z lepszymi parametrami.

Zaletą iPhona na pewno będą piękne zdjęcia nawet przy słabym świetle, płynne działanie i wydaje mi się że dłużej służą niż androidy.

iphone to kompletnie inny system niż android. ja osobiście mam iphona i jestem bardzo zadowolona