Tens bałabym sie wypróbować ![]()
O to widzisz miałaś przygodę. No te skurcze są różne i nie ak naprawdę każda odczuwa to inaczej
Aa nie wiedziałam że mięta zatrzymuje laktacje, tak lubię herbaty miętowe będę musiała je ograniczyć
To naprawdę niesamowite, ile rzeczy człowiek potrafi spróbować, żeby tylko „ruszyło” od skakania z ławeczki po biednego męża, który nagle staje się oficjalnym narzędziem medycznym do wywoływania porodu ![]()
Tez uwielbiam. Jak mialam zapalenie piersi i 40stopnk goraczki to poprosilam meza o slodziutka miete. Zawsze mi pomagala na wszystko, jej sam zapach mnie uspokaja.
I tak pilam po 2 a nawet 3 dziennie, zapalenie piersi minelo ale w tej piersi juz mleka nie bylo a kolejne tygodnie walki o druga piers. Finalnie dopiero pozniej sie dowiedzialam ze sama zatrzymalam laktacje miętą ![]()
![]()
![]()
Fajnie ze jest takie forum gdzie mozemy sie dowiedziec czegos o czym nie mialysmy pojecia a przydaje sie w laktacji i nie tylko ![]()
Ciepłe kąpiele , skakanie na piłce , chodzenie po schodach ![]()
Ja nawet nie wiem co to skurcze pierwsze cc, bardzo sie ich obawiam
Ja mam 4 dni przed terminem pasowanie na ucznia syna w pierszej kl tak brdzi bym chciala byc a nie wiem co los mi przyniesie ![]()
A czemu masz takie ryzyko ?
W razie co niech Idzie ktoś z rodziny jak się nie będziesz czuła . Moja szwagierka była ze swoją mamą bo jej chłopak był w delegacji
Wlasnie o to chodzi ze bardzo bym chciala byc osobiscie , jak ja nie pojde to maz bedzie musial isc sam
Krótka szyjka macicy. Tylko centymetr czyli jak do porodu. A jeszcze 2 tygodnie mi zostały do 38 tygodnia. Teraz staram się leżeć i odpoczywać.
Niestety czasami tak bywa… ale powiedz mu żeby ci coś nagrał to chociaż zobaczysz na filmiku
a mąż nie może w razie co jeszcze kogoś ze sobą zabrać ?
To juz raczej nie potrzeba , najwazniejsze aby jakis rodzic byl ![]()
To na pewno jak mnie nie bylo by to musowo filiki musza byc .
Odpoczynek jest bardzo wazny , a wiadomo im dluzej maluch posiedzi w brzuszku tym lepiej ![]()
No każdy inaczej do tego podchodzi ![]()
Zawsze jakaś pamiątka ![]()
Tzn ? To glownie chodzi o to aby rodzce byli na pasowaniu , syn ma nawet krotki wierszyk dla rodzicow , ewentualnie jak juz zaden z rodzicow nie moze to wiadomo moze byc ktos inny byle ktos byl obecny