Idealne imię dla dziecka

Monia a jak nazwaliście?

Anita no masz rację Twoje imię rzadkie. POdobało mi się jak była opcja, że będzie dziewczynka to brałam je pod uwagę 

U mnie jest Helena, tez starsze imię, ale często pozytywnie odbierane przez ludzi 

Teraz wracają takie imiona właśnie..  U mnie też jest Helenka w rodzinie. Zofia tez .  I teraz kuzynka będzie miała Leona ;)

Dla męża podobało się jeszcze imie Basia

Maria Magdalena 

Helena to moja mamuśka :D

O Helenka ładnie! 😍 U nas jest Oliwia a w rodzinie to bardziej takie starsze imiona Rozalia, Stasio, antek 

Helenki pelne życia żywiołowe energiczne uparte  ;) tez tak jest u was ?

Mam dwie koleżanki, które mają Helenki.

I widzę, że teraz Liwia bardzo popularne imię. 

U mnie jest Szymon i Miłosz. Miał być Ignacy jak wiecie więc mu daliśmy tak na drugie imię:D

Liwia ślicznie :) ale Helenka nie w moim stylu podobnie jak Jadwiga 

Monia, Maria jest chyba teraz jakoś na 9 czy 10 miejscu w rankingu nadawanych imion, więc może ich być trochę. Ale ja bym swoją córkę też nazwała Marysia :)

A nasz syn to Grześ :)

Mi się bardzo podobają takie staroświeckie imiona. 

I nawet moja przyjaciółka jak będzie rodzic w styczniu też chcę dać tak na imię :D

Teraz to popularne Zosię, Zuzię, Liwie i jeszcze Oliwia

Mi przypadł do gustu Mikołaj u chłopczyka, a u dziewczynki Wiktoria. Nic innego mi nie,, siada" :p

Ja chcialam nietypowe a jak dalismy z mężem Amelka tak wysyp Amelek na całego haha

Ja mam Helenkę i to fakt , jeszcze nie chodzi, a juz ma w sobie full energii . 

Q rodzinie tez jest Helusia wulkan energi, myslalam ze to mało popularne imię ;)

Patrycja tak też się zdarza. My chcieliśmy mało popularne i udało się bobsz tak dużo Agatek czy Iz nie ma 

Hehe a tam czy popularne. U mnie w klasie kiedyś były 3 Moniki a reszta imion każde inne :D 

Monia nie ważne czy popularne czy nie a które się podoba dla rodziców