Idealne imię dla dziecka

Faktycznie go prawda, każdej podoba się Inne i właśnie to wybrane jest dla nas najwspanialsze.

Pati u nas też jest Miloszek i mamy jeszcze Zuzę

Obojętnie jakie damy dla nas zawsze będzie najpiękniejsze 

Tak właśnie;) 

Skoro takie wybieramy to dla nas ono jest najładniejsze 

Mazia o proszę :) mi się imię spodobało jak babcia wolała na wnuka na placu zabaw dawno nie słyszałam i póki co zostaje takie :) ale zobaczymy może jak syn się urodzi to jakieś inne nam się spodoba nagle 

Zuzia ładne imię podoba mi się :) u nas miała być Mają jakby była dziewczynka 

Zuzia to bardzo popularne imię. Dzieci znam o tym imieniu

no Zuzka bardo popularna nawet nie wiedzieliśmy jak wybieraliśmy ,ale to było jedyne imię żenskie, które podobało nam się obojgu i nikt nie miał "ale" więc juz tak zostało choć chciałam imię , które nie będzie tak popularne dlatego teraz odrzucałam te , które mają wszystkie maluszki 

Też 2 koleżanki mają Zuzę;)) 

Mi się jakoś dobrze nie kojarzy to imię może dlatego że znam jedna taka zarozumiała Zuzię a w sumie to dwie 

Mi tam imię Zuzia się podoba ale jest tak popularne że na placu zabaw tylko słychać Zuzia i nie wiadomo która wołają 

Zosia i Zuzia to bardzo popularne imię, mi się też podobają ale wiedząc że już jest tyle dzieci z tym imieniem szukałabym czegoś innego

Teraz znowu wracają stare imiona do mody takie jak: Stanisław, Antoni, Franciszek itp. Dziewczynki to przeważnie Julki albo Zuzie. 

Magda_i_lena a chłopiec to jeszcze Nikodem 

Tak samo jak Julia.. Kiedyś byłam to jedna mama wolą Julka Julka chodzi, a 3 się odzywają;D

Nam bardzo podobało się imię Julia ale siostra cioteczna tak nazywa się plus będzie chrzcić nasza córke i nie wybraliśmy tego imienia

O Franciszek też ładne Franuś 

U nas wybór padł na Liliannę jak jeszcze na początku związku wywiązała się rozmowa o dzieciach i akurat obydwoje podaliśmy to imię jako te co nam się podoba. Mieliśmy też plan, że jeżeli byłby syn to miałby na imię Leon - po swoim św. pamięci dziadku, który również otrzymał imię po swoim ojcu. Byłaby to taka symboliczna pamiątka. No i nie sugerowałam się żadnymi opiniami innych, bo to jednak nasze dziecko, a nie ich ;)

No zgodzę się Zuzia to co druga na placu zabaw. Moja nawet jak ktoś krzyczy Zuzia to staje i się patrzy . Tłumacze,że inne dzieci też mają tak samo na imię i nie ja wołają 

Mazią to pomysl co się dzieje w przedszkolu jak jest kilka dziewczynek o takim samym imieniu chyba wszystkie będą reagować jak się zawoła