Hulajnoga od najmłodszych lat

Weronisa dokładnie. U nas jest na ten zasadzie że pozwalam żeby sama jak widzę że nie radzi pytam czy pomoc jak chce to pomagam. Jak nie to ćwiczy próbuje 

Dostałyśmy identyczną- mała w lipcu ma 2 latka. Jeszcze nie testowaliśmy, ale poczekam aż będzie cieplej i wtedy niech szaleje ;)

No i lepiej pomagać dziecku ,a najpierw niech spróbuje samo przynajmniej sie uczy być samodzielnym 

Myślę, że odpowiednią hulajnogą będzie Scoot & Ride Highwaykick 1 Jeździk i hulajnoga 2w1 ;) Jakościowo i estetycznie jest rewelacyjna. Siodełko jest miękkie i wygodne. Do tego można regulować dowolnie jej wysokość. Wysokość kierownicy też się reguluje, więc dziecko szybko z niej nie wyrośnie. :) Najtaniej można kupić w al.to: https://promocje.al.to/scootandride

Corka pierwsza hulajoge która miala byla zwykla plastikowa nie zbyt wygledna, bo dziadek dostał od kogos i przyniósł niby ze na podwórko;) ale nie było opcji na żadne podwórko;) corka ciągała ja wszedzie ;) nawet w domu do toalety nią jezdzila;) I tak do czasu aż przyszedł moment na rowerek 4 kołowy;)

500 zł to dość sporo za hulajnoge chyba że będzie służyć 2 3 lata

500 to za elektryczną chyba 

My mamy ta z biedronka już przeszlo 3 lata I nadal w dobrym stanie;) 

Ja to bym za hulajnoge max 150 zł dala

Ja to znalazłam fajną za 150zł w martres córce się podobała i patzrę na olx za 30zł to zaraz brałam bo ślady użytkowania były takie jak u nas by były po tygodniu . Czasem warto poszukać używaną, a wyjdzie taniej 

Mazia czasami można cos utrafic ja np. Rower po corce sprzedawałam za 50zl,) bo zależało mi na szybkim pozbyciu ninie jialam.miejsca w domu a juz corka mmiala drugi wwwiekszy, gdybym WIEDZIAŁa że będzie kolejne baby to bym go zostawiła na działkę wywiozła;) a tak to z kaskiem komplet cały poszedł za 50zl ;)

Z hulajnoga tez podobnie a najlepsze jest jak ktoś przyjezdza i jeszcze się targuje ;)

Ja też często patrze na rzeczy używane jak kupuję dziecku. Szukam używanych ale w dobrym stanie 

Tak pewnie ze tak. My teraz synowi właśnie rower kupiliśmy uzywany, a wygląda lepiej niż nasz.. I nawet u nas w mieście;) nie trzeba było jeździć ani płacić za kuriera 

Zawsze się trochę zaoszczędzi no i czasem zarobi na takich pierdółach

Dokładnie często super stan jak nowy za miłą cenę można kupić 

Dokładnie lub kupić coś innego dodatkowo za zaoszczędzone pieniądze 

Mazią dokładnie dziecko potrafi bjeszcze bardziej zniszyc więc czasem na naukę warto lepiej używana kupić 

Tez jestem za tym :)