Pewnego rodzaju jest to psikus
ja też widziałam, że rozdawali kostki knorr
Też to widziałam, i widziałam post , że ktoś dziękuję za kostkę , że przyda się na niedzielę do obiadu ![]()
Daleko nie trzeba szukać, u nas jest zwyczaj bram weselnych, dzieci zatrzymują samochody i za cukierki pozwalają jechać dalej. Tym dzieciom też wszytko dają, rzucają przeterminowane, albo specjalne z okien auta trafiają w kałuże itp.
@DDoominika te kostki w tym roku były bardzo popularne, sięgasz po cukierka liczysz na jakieś toffi a tu rosół ![]()
Serio takie rzeczy robią ? Jej ale ludzie są podli po prostu brak słów
U mnie duzo wlasnie kostek ludzi dawalo ze na fb na naszej grupie miasta wystawiali zdjecia wlasnie tych kostek i dzieci ktore bloki obrzuali jajkami
podali dokladne adresy i maja tydzien na wyczyszczenie elewcji a jak nie to ida na policje
No to Już przegięcie po całości ! Wiesz co a to nie jest mała wioska ? Może Twoi dziadkowie znają dobrze księdza ażeby z anbony o tym powiedział czy sołtys na zebraniach wiejskich ? Gonić takich gówniarzy.
U nas po ulicy chodziła grupka , dzwonili dzwonikiem po 21 i starszą córkę mi obudzili i mówiła że kurier z paczuchą przyszedl / tak ja mowie jak od Lovi.pl mamy prezent / ![]()
![]()
nie zdarzyłam wyjść bo nim sie ubrać nim brame otworzyć to już odeszli i zostawili coś w furtce , rano zobaczyłam ze to kawałki Na szczęście czystego papieru toaletowego ![]()
![]()
![]()
kostki rosołowe też widziałam na fb ![]()
No ale już lepiej kostki rosołowe niż jakieś śrubki czy żyletki…przynajmniej nikt się nie skaleczył
Ja też uważam że to dobrze , pewnego rodzaju psikus
No nie jest to jakaś mała wioska, oni też nie bardzo chodzą do kościoła. Koleżanka napisała na grupie lokalnej i z tego co wiem to zgłosiła też to bo mają kamery tam
Na policje bym szla , niech rodzice odpowiedzą za ich dzieciaki
bo to szkoła rodziców, że nastolatki mają siano i zero wyobraźni.
Też bym zadzwoniła na policję żeby mieli z tego jakieś konsekwencje bo tak to czują się bezkarni a zrobili jednak komuś dość duże nieprzyjemności nie wspominając o finansach
@DaNutka wlasnie mi sie cos pokazalo, co akurat nie jest moze takie oczywiste i banalne ale… tu redakcja specjalnie pomylila daty ( wpisala 30 pazdziernika a ona zmarla 30 listopada) i juz 20 komentarzy ze to nie ta data i ze idiota to pisal itp i w ten sposob nawet mi zaczelo sie to pokazywac na fejsie mimo iz nie obserwuje tej strony
No faktycznie , ludzie klikają , komentują. Wiesz co, kiedyś mogłas w coś podobnego wejsc i algorytm fb potem wyszuka podobnych i Ci automatycznie się pojawiają potem takie głupotki ![]()
Ostatnio zmienila sie polityka fb i bardzo ucinaja zasiegi, wiec naprawde masa stron tak robi ze wpisze gdzies jakis bubel i ludzie komentuja a jak komentuja to widzi wieksza ilosc osob.
Niestety teraz " propozycje" do obserwowan mam mnostwo a wcale nie wchodze w takie rzeczy, ostatnio polazywaly mi sie stronki " poznajmy sie po 50tce" " szukam partnera na wesele", itp wiec to nie tylko chodzi o algorytmu wyszukiwan niestety