Gdzie kupić sukienkę na wesele

No i po co przepłacać jak tam można trafić też na takie piękne

Ja czasem tez zamawiam z Shein i powiem Wam, ze rozrzut jakosci jest tam od sasa do lasa. Na szczescie mozna bez problemu oddac, ale zdazyly mi sie sukienki, no okropne gatunkowo a niektore mam takie, ze wygladaja jak z najwyzszej polki.

Tak. Ja zamawiałam ostatnio koszulki jedna nie nadawała by się nawet do zmycia podłogi bo materiał tak sztuczny, druga idealnie dopasowana do mnie i jakościowo super. Ja zawsze czytam te najgorsze opinie jeżeli nie ma ich dużo to zamawiam

Ja też zawsze najpierw lecę do tych najgorszych opinii , jak nie ma tragedii, to ryzykuję :smile:

1 polubienie

Ja polecam Zalando, ASOS i About You.

1 polubienie

Nie wiedziałam że na SHEIN można dostać takie sukienki :slight_smile:

Można dużo więcej i naprawdę piękne. Shein to teraz bardziej sklep odzieżowy niz z pierdolkami :crazy_face:

Ja w ogóle uwielbiam zakupy na Zalando. W tym tygodniu kurier był już 3 raz u mnie. Dzisiaj nawet dzwonił się upewnić, czy znów ma paczkę do odbioru ode mnie, czy jakiś błąd mu wszedł :rofl::rofl:

Moze Mohito ladne maja sukienki :wink:

Ja tez tak zamawiałam teraz z Zalando na tych wyprzedażach :smile: szczególnie,że teraz jak brzuch rośnie to ciężko z rozmiarem trafić :smiley:

Tylko trzeba dobrze trafić na jakość materiału bo tak to nieraz coś udało mi się kupić

No ja zamawiam i sobie i mężowi, swój rozmiar po ciąży też jeszcze dopasowuje, więc co chwilę przychodzi nowa paczka i odjeżdża zwrot :rofl:

Ja w zeszłym roku kupiłam bardzo ładną sukienkę w Mohito na wesele. Teraz są wyprzedaże i można dorwać w fajnej cenie kieckę.

Ooo, dobrze wiedzieć , że są wyprzedaże :slight_smile:

Zawsze można odesłać. Ja na wesele kupiłam 7 czy 8 hahaha o dwie zostały a reszta odesłana. Patrzę też zawsze na te najgorsze komentarze :smiley:

1 polubienie

Z sieciówek to najbardziej lubię Zarę i ich sukienki.

No to jest super sprawa jak są darmowe zwroty , w sklepach to mają chyba mnie przeklęte ja nieraz zamówię 10 par butów i tak sobie przymierzam ale przeważnie coś wybiorę ;p

No ja dlatego uwielbiam pod tym względem zalando, bo jest dla mnie po porostu wygodne :rofl:kurier do domu przywiezie, z domu odbierze i po kłopocie :rofl::rofl:

Ja też czytam komenatrze i ogladam zdjecia w komentarzach i dopiero wtedy zamawiam

Teraz jest pełno letnich i wiosennych wyprzedaży :smiling_face: