Fryzjer

Ja mam bezprzewodowy ale mam wrażenie, że dużo wolniej działa. Wiec podpinam go i tak do kabla :see_no_evil:

1 polubienie

Ja płaciłam ok 100zl ale to bylo jakieś 8 lat temu

Kusi mnie ten laser, bo ja jestem bardzo blada a mam czarne włoski, więc u mnie efekt powinien być dobry. Tylko nie wiem czy lepiej iść na zabiegi do gabinetu czy lepiej zainwestować w taki ręczny laser.

Tak na prawdę to zależy czy będziesz systematyczna jak sama będziesz sobie robić i czy dasz radę to ogarnąć.
Jeśli wybierzesz kosmetyczkę to musisz mieć mega sprawdzona i z dobrymi opiniami względem tego zabiegu. Mam koleżankę w pracy która właśnie jest szatynka i ma jasną cerę więc wydawać by sir mogło że idelana osoba do depilacji ta metoda, niby do pani która jej wykonywała zabieg chodziła od lat na inne rzeczy, a jednak była wpadka. Kobieta za mocna chyba moc ustawiła jej na 3 zabiegu i tak jej poparzyła nogi że musiała wziąć całościową zdalna bo nie była w stanie spodni założyć przez kilka dni.

Ja robiłam laser jakieś 7 lat temu i jak byłam systematyczna, to efekty były naprawdę super, włoski praktycznie przestały rosnąć. Teraz trochę mi rosną częściej , ale dużo słabsze i rzadsze, więc też planuję sobie znowu powtórzyć serię.

Mi on się wgl nie sprawdza mam i myślę właśnie nad sprzedażą

Dzięki dziewczyny, muszę się jeszcze zastanowić co będzie dla mnie lepsze;)

Tylko z tym raz użyte to bym się bała uwierzyć , jak to udowodnisz ile razy było użyte

Tyle że właśnie ja mam taki że pod kablem już nie mogę go używać i to znacznie utrudnia moja systematyczność :rofl::see_no_evil:

Ale zawsze można kupić taniej i kupić nowe nakładki

1 polubienie

Oooo nie wiedziałam że jest taka opcja. Musze to przeliczyć i się skuszę :));

Myśle, że po prostu warto sprawdzić i wykonać np 4 serie zabiegów - sprawdzisz czy widzisz różnicę i czy chcesz inwetować :slightly_smiling_face:
U mnie zdecydowanie zadzaiałało wiec sobie zeobiłam prezent :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie