Fotel wiszący na taras

Ja lubię popatrzeć na olx np. :) Dużo ludzi wystawia na sprzedaż nowe, niekiedy mało używane ;)

Zastanawiam sie nad zakupem wygodnego fotela wiszącego na taras. Doradzicie gdzie znaleźć? Chciałam kupić już w zeszłym roku ale nie widziałam w marketach niczego co mi się spodobało. Gdzie szukać? 

Z sklepów budowlanych polecam leroy Merlin tam zawsze oglądałam i się przymierzałam . Polecam również poszperać na allegro tam jest tego wysyp tylko trzeba troszke komentarze poczytać i opinie innych co do jakości . Bo taki fotel to nie jest mały wydatek. 

Możesz popatrzeć na olx lub vinted tam jest bardzo dyzo rzeczy tego typu. 

Nie radzę Ci kupować przez np. Marketplace na Facebooku bo ja kiedyś zostałam oszukana. 

I powiem Ci ze moja koleżanka również ale w sprawie właśnie tego fotela i była bodajże 800 zł w plecy nie wiem jak sprawa się rozwiązała ale wiem że zgłosiła ja na policję. 

Dlatego też warto kupić ze strony ktira jest zaufana i ktira ma ochronę kupującego lub w sklepie stacjonarnym 

Proszę wybrać możliwie jak największy kosz- to ważne do wypoczynku. Im mniejszy kosz tym bardziej niewygodna pozycja. U mnie córka się w nim rozkłada i czyta książki. Sama kupiłam kilka lat temu, była to chyba moja najlepsza decyzja zakupowa ( mam ten na dole poniżej, meble ogrodowe kupowałam w Leroy Merlin, jak podobnie inne na taras).  Możesz wybrać się do sklepu i zobaczyć go na żywo, podejrzewam, ze w połowie marca powinni mieć już wszystko na wystawce, bo w sumie najwyższa pora :) Z dnia na dzień robi się coraz cieplej, a widzę, ze model który mam jest na ich stronie dostępny do kupienia. 

Ja też bym trochę się wybrała i pooglądała po marketach i wtedy bym zadecydowała , ewentualnie można też poszperać na olx czy ktoś w okolicy nie ma na sprzedaż, wtedy można podjechać i zobaczyć w jakim jest stanie...

Tak jak mówisz. Teraz się takie przekręty zdarzają ze lepiej może kupić stacjonarnie. 

Może i fajny te fotel ale mojej siostry teściowa ma i tak po 2 latach stania na dworze nie wygląda za ciekawie. Ja osobiście bym takiego nie kupiła. Wolałabym coś w stylu hamaku 

Pamiętaj, że kupując online masz tak czy inaczej dwa tygodnie na zwrot, więc jak jakiś naprawdę ci sie spodoba a nie wypali w rzeczywistości to możesz go oddać jeżeli nic nie uszkodzisz.

Monia no pewnie trzeba było jakoś go zabezpieczyć przed zimą a najlepiej schować w jakimś garażu?