Fisher price

Bo ogólnie firma ma bardzo dobre opinie i nigdzie nie słyszałam negatywnej. Jedyna to przeczytana tutaj i dodana przez Dominikę.
Ale na ilość opinii stwierdzam, że jest to jakiś nieszczęśliwy trafi i wadliwy egzemplarz.

też mi się tak wydaje, że to jakiś felerny egzemplarz był :frowning:

Faktycznie dobrze by było zareklamować zabawkę, albo chociaż napisać do nich o zaistniałej sytuacji. Firma o takiej renomie powinna zareagować. Łowicz na przykład jeśli dasz znać, że znalazłaś coś ( np. kawałek szkła) w słoiczku wysyła kosz produktów z przeprosinami. Nie miałam takiego doświadczenia ale mówiła mi osoba, która tam pracuje. FP też powinno zareagować - choćby wymienić zabawkę

Dokładnie napisz i zobacz. Taka firma nie może sobie pozwolić na tego typu sytuacje dlatego zareaguje na pewno.

Nic nie szkodzi napisac, mam nadzieje ze beda wporzadku i wymienia zabawke :slight_smile:

Tylko ja nie mam paragonu na tą zabawkę i nie wiem czy by mi od tak przyjeli. no i jeszcze opakowanie wywaliłam… chciałam do nich napisac na fb ale mają zablokowane wiadomości…
Marta ja miałam problem z gerberem i dostałam od nich kilka produktów :wink: ale mogłam napisać na fb a powiem szczerze ze nie lubie dzwonić itp

Dominika myślę, że paragon nie jest Ci potrzebny do takiej reklamacji. Bo zgłaszasz się bezpośrednio do producenta zabawek. Opakowanie hmm też mi się wydaje zbędne. Ja mimo wszystko na Twoim miejscu bym zadzwoniła do nich to nic nie kosztuje. :slight_smile:

No i zabawki z FP tanie nie są, więc zawsze jakiis cień nadziei, że wymienią na dobry egzemplarz i nie będzie szkoda tych pieniążków. I dziecko będzie bawiło się sprawną zabawką. :),

Tez nie lubie dzwonic ale moze maja jakiegos maila :slight_smile:

Lenka aż z ciekawości zajrzałam na stronę fisher price i nie widać żadnego adresu e-mail. :frowning:

Mattel and Fisher-Price Customer Center formularz kontaktowy do firmy - jedyne co znalazłam :slight_smile:

dobrze ze ta zabawka to prezent bo jak ja bym wydała kasę to bym się wściekła, muszę sie w końcu zebrać i zadzwonić ale ostatnio Kacper nie bardzo mi pozwala…

Dominika prezent czy nie zabawka jest a musi leżeć w koncie schowana bo Kacper nie ma jak się bawić. Dlatego ja na Twoim miejscu bym zadzwoniła i po kłopocie.

Dominika dawaj znać jak to rozwiążą my tu kciuki trzymamy abyś się zebrała :slight_smile: a tak jak dziewczyny piszą, firma o takiej renomie powinna zareagować, tylko nie daj się spławić przypadkiem :slight_smile:

no i jak już nic nie pomoże to możesz im umieścić post na tablicy na fejsie, będą musieli zareagować :slight_smile:

Dziewczyny tak jak piszecie to solidna firma i warto posiadać jej zabawki. Fakt firma droga, ale wszystkie potwierdzilyscie że zabawki są dobre i niezniszczalne. W takim razie kupujemy na allegro używane. Ja jestem w ciąży, nie mam jeszcze swoich dzieci, ale często kupowałam fp dla swojej chrzesnicy właśnie z allegro. Zabawki przychodziły naprawdę w dobrym stanie. I wpadłam na taki pomysł kupowałam płyn do dezynfekcji i czyszczenia dziecięcych zabawek wlewalam go do zmywarki w miejsce tabletki zabawki układałam do zmywarki włączyłam na 40 stopni i wszystkie wychodziły świeże i czyste czasem jak nowe. Polecam przynajmniej mam pewność że dziecko bierze do buzi czyste i nic mu nie będzie :slight_smile:

Mam wiele zabawek z tej firmy i powiem szczerze, że są najlepsze, najsolidniejsze i najbardziej kolorowe :slight_smile: Warto zainwestować więcej pieniążków w zabawkę, która posłuży dłużej. Mam kilka zabawek dla synka po córce nawet i wyglądają wciąż jak nowe :slight_smile: Polecam jak najbardziej :slight_smile:

Bo sa wlasnie wykonane z dobrego i trwalego tworzywa i posluza nie jednemu dziecku.

Ja zabawki z fisher price zawsze polecam i będę polecać.U nas te zabawki już tyle prób przeszły i są po prostu niezniszczalne.

To są chyba najlepsze zabawki na rynku! Porządnie wykonane, z bezpiecznych materiałów, jeśli mówią lub śpiewają to jest to czyste nagranie, a nie charczenie, Niestety idzie to w parze z ceną, ale jak dla mnie warto kupić jedną porządną zabawkę niż 10 tandet. Jeśli macie dostęp do Selgrosa to polecam wybrać się tam na zabawkowe zakupy. Ostatnio znajomi kupili tam swojej córce Siostrę Szczeniaczka Uczniaczka za 104 zł, podczas gdy wszędzie (czy w Smyku, czy w Tesco) kosztuje 149,99 zł., jak nie więcej.