Film, seriale i książki - co polecacie?

Michalina-1992 jeszcze dalej niz północ, oglądałam, świetny :slight_smile:

Ewcia88 “Nic do oclenia” ?

Tak, nic do oclenia, tez genialny ale wlasnie nie moglam sobie przypomniec tytulu. :stuck_out_tongue:
Ale Kevina nie ogladam i nie pamietam kiedy ostatnio ogladalam, musialam miec z 10 lat; moja rodzina na szczescie tego szajsu nie oglada :smiley:

Faktycznie to to :wink: Nic do oclenia - superowy film he he

A co do Kevina, to dla mnie to jest juz śmieszne, że oni to co roku puszczają…Ileż można

Kiedyś miało już go nie być to że niby ludzie mieli się zbulwersowac że święta bez Kevina to nie święta - tak słyszałam ale ile w tym prawdy to nie wiem…Zresztą byłoby ok gdyby on leciał tylko już w te święta ale po co jeszcze na Wielkanoc czy w inne dni ?

Przeprowadzono badania, które mówią, że Polacy lubią filmy, które znają, lubią powtórki.

Coś w tym jest, ja lubię oglądać po kilka razy moje ulubione seriale.

Ja polecić mogę autorkę Jojo Moyes i jej książki :slight_smile:
Określiłabym to nie jako typowe “romansidło” ale jako fajną przygodową powieść z zabarwieniem miłosnym.
w tydzień pochłonęłam dwie: “Zanim się pojawiłeś” i "Kiedy odszedłeś ".
Świetnie się czyta :slight_smile:

Na podstawie książki "Zanim się pojawiłeś " został nakręcony film - równie świetny jak książka.

Ja się tak zryczalam na tym filmie Zanim się pojawiłeś ze masakra :stuck_out_tongue:
Co do powtórek to na Wzzystkich Świętych zawsze na 1 albo 2 leci Znachor.
MAM masz racje kanałów od groma a nic nie leci ile to można tą ukryta prawdę i resztę badziewia oglądać.

Ja teraz oglądam na ipli serial Powiedz tak. Choć jest babski, to nawet mężowi się spodobał - jest tam sporo zabawnych sytuacji.

co prawda to prawda nic nie ma w telewizji do oglądania co do filmu , Zanim się pojawiłeś" to ja polecam najpierw przeczytać książkę

Zanim się pojawiałeś, zgadzam się, piękny film :slight_smile: i na pewno przeczytam książkę

Oj też mnie łzy dusiły na Zanim się pojawiłeś. Szkoda, że wcześniej nie trafiłam na książkę.

a ja polecam bardzo “The Choice” - jest mega :slight_smile:

A z seriali to z mężem kochaliśmy Limitless :slight_smile:
Macie netflixa? To mogę więcej polecić :stuck_out_tongue:

Dokładnie, zanim obejrzy się “zanim się pojawiłeś”, trzeba przeczytać książkę. Świetny film

Ja ostatnio widziałam super filn “Dla Ciebie wszystko”… bardzo romantyczny i doprowadził mnie aż do łez

Oglądałam mocny wyciskacz łez

Ja uwielbiam filmy Marvela.
Z seriali ostatnio wciągnęło mnie CSI kryminalne zagadki Las Vegas a niedługo zabieram się za Grę o tron.

My z mężem wolimy NCIS