To się dopiero nazywa poświęcenie dla sztuki
Mhmmm,mój mąż tak namiętnie oglądał na kompie NCIS i mnie wciągnęło, ale oglądaliśmy już potem razem tylko w tv
Mama ja kiedyś oglądałam NCIS ale teraz mam wrażenie że ciągle powtórki lecą a i jakoś nie mam czasu telewizji włączyć ale gra o tron oglądam na HBO GO i tylko w sobotę wieczorem, tak parę odcinków włączę i oglądamy a dzieci już wówczas śpią.
A ja jeszcze nie wiem co będziemy oglądać, zła jestem bo na pewno mąż uśpił Arka i sam przysnął a ja czekam żeby Martynkę zanieść do łóżeczka wrrrr
Ja wczoraj z braku laku po raz kolejny obejrzałam sobie “27 sukienek”. A jakoś lubię ten film
A znacie może książki Nicoly Yoon ? Widziałam ostatnio promowanie dwóch - Ponad wszystko i Słońce też jest gwiazdą…
Teraz czytam książkę Jakuba Żulczyka “Instytut” - fajna, trzyma w napięciu. Później mam zamiar przeczytać “Obudź w sobie olbrzyma”. Czytałyście?
http://witchking.pl/slim-sticks-moja-opinia-na-temat-plastrow-odchudzajacych/
A czy któraś z Was czytała “Bad mommy-zła mama” Tarryn Fisher? Czytałam streszczenie zachęcające do przeczytania i brzmi całkiem niezle ale nigdzie nie mozne wypożyczyć u mnie trzeba kupić.
Moja.koleżanka czytała, mnie opis nie zachęcił. Za bardzo dramatyczna.
Nie slyszalam o tej ksiazce, co to za gatunek? Sdzac po wpisie MAM to chyba jakis horror
Podobno thriller
Dla mnie właśnie horror ja nie polecam. Znam dziewczynę, która chętnie zajęłaby moje miejsce przy moim mężu
dlatego odpuszczę tę książkę
A polecacie jakieś komedie ? Ja bardzo lubię ten gatunek filmu i gdy mamy chwilę czasu z mężem to oglądamy.
Polecam “Dusigrosz”, " Za jakie grzechy dobry Boże", “W nowym zwierciadle:Wakacje”, “Mów mi Vincent”
Za jakie grzechy dobry Boze jest swietne, bardzo mi sie podobal ten film. W ogole lubie bardzo francuskie kino, zwlaszcza komedie.
Jeszcze dalej niz polnoc - tez fajny francuski, stary juz co prawda, ale swietny film
A ja jakoś nie przepadam za kinem francuskim. Do tego nie cierpię jak w święta rodzina męża po raz kolejny tłucze kevina, samych swoich czy znachora wilczura brrrrr męczyłam się strasznie, ale ostatnio jak są dzieci już i święta są u nas to idę do dzieci albo jak dzieci śpią to ogarniam stół i kuchnię.
ja czekam na kolejny sezon the walking dead wszystko o zombie
obecnie oglądam chirurgów a czytam Apokalips Z
Znam ten ból MAM…Masakra…Ja jak widzę już reklamę Kevina czy sami swoi to już się nie dobrze robi no bo też ile raz można to oglądać ? Zresztą z Kevinem to już przesadzili - kiedyś tylko w Boże narodzenie…A ostatnio i na Wielkanoc puścili i jeszcze kiedyś w między czasie…
Nie mogę sobie przypomnieć tytułu komedii - o policji francuskiej i holenderskiej którzy ze sobą granicza naprawdę fajna. Idzie się usmiac. Muszę sprawdzić…
Michalina te francuskie filmy są świetne!
Płaci się abonament do tego te wszystkie dekodery tysiąc pięćset sto dziewięćset kanałów i nie ma co oglądać
A żebyś wiedziała MAM - w 100% prawda
W piątek przyszła szwagierka skacze po kanałach i mówi wreszcie “no tak weekend nic nie ma” dramat