Film, seriale i książki - co polecacie?

To się dopiero nazywa poświęcenie dla sztuki :smiley:

Mhmmm,mój mąż tak namiętnie oglądał na kompie NCIS i mnie wciągnęło, ale oglądaliśmy już potem razem tylko w tv

Mama ja kiedyś oglądałam NCIS ale teraz mam wrażenie że ciągle powtórki lecą a i jakoś nie mam czasu telewizji włączyć ale gra o tron oglądam na HBO GO i tylko w sobotę wieczorem, tak parę odcinków włączę i oglądamy a dzieci już wówczas śpią.

A ja jeszcze nie wiem co będziemy oglądać, zła jestem bo na pewno mąż uśpił Arka i sam przysnął a ja czekam żeby Martynkę zanieść do łóżeczka wrrrr

Ja wczoraj z braku laku po raz kolejny obejrzałam sobie “27 sukienek”. :wink: A jakoś lubię ten film :wink:

A znacie może książki Nicoly Yoon ? Widziałam ostatnio promowanie dwóch - Ponad wszystko i Słońce też jest gwiazdą…

Teraz czytam książkę Jakuba Żulczyka “Instytut” - fajna, trzyma w napięciu. Później mam zamiar przeczytać “Obudź w sobie olbrzyma”. Czytałyście?

http://witchking.pl/slim-sticks-moja-opinia-na-temat-plastrow-odchudzajacych/

A czy któraś z Was czytała “Bad mommy-zła mama” Tarryn Fisher? Czytałam streszczenie zachęcające do przeczytania i brzmi całkiem niezle ale nigdzie nie mozne wypożyczyć u mnie trzeba kupić.

Moja.koleżanka czytała, mnie opis nie zachęcił. Za bardzo dramatyczna.

Nie slyszalam o tej ksiazce, co to za gatunek? Sdzac po wpisie MAM to chyba jakis horror :wink:

Podobno thriller :slight_smile:

Dla mnie właśnie horror :wink: ja nie polecam. Znam dziewczynę, która chętnie zajęłaby moje miejsce przy moim mężu :stuck_out_tongue: dlatego odpuszczę tę książkę

A polecacie jakieś komedie ? Ja bardzo lubię ten gatunek filmu i gdy mamy chwilę czasu z mężem to oglądamy.
Polecam “Dusigrosz”, " Za jakie grzechy dobry Boże", “W nowym zwierciadle:Wakacje”, “Mów mi Vincent” :slight_smile:

Za jakie grzechy dobry Boze jest swietne, bardzo mi sie podobal ten film. W ogole lubie bardzo francuskie kino, zwlaszcza komedie.
Jeszcze dalej niz polnoc - tez fajny francuski, stary juz co prawda, ale swietny film :slight_smile:

A ja jakoś nie przepadam za kinem francuskim. Do tego nie cierpię jak w święta rodzina męża po raz kolejny tłucze kevina, samych swoich czy znachora wilczura brrrrr męczyłam się strasznie, ale ostatnio jak są dzieci już i święta są u nas to idę do dzieci albo jak dzieci śpią to ogarniam stół i kuchnię.

ja czekam na kolejny sezon the walking dead :slight_smile: wszystko o zombie :slight_smile:
obecnie oglądam chirurgów a czytam Apokalips Z

Znam ten ból MAM…Masakra…Ja jak widzę już reklamę Kevina czy sami swoi to już się nie dobrze robi no bo też ile raz można to oglądać ? Zresztą z Kevinem to już przesadzili - kiedyś tylko w Boże narodzenie…A ostatnio i na Wielkanoc puścili i jeszcze kiedyś w między czasie…
Nie mogę sobie przypomnieć tytułu komedii - o policji francuskiej i holenderskiej którzy ze sobą granicza :wink: naprawdę fajna. Idzie się usmiac. Muszę sprawdzić…

Michalina te francuskie filmy są świetne!

Płaci się abonament do tego te wszystkie dekodery tysiąc pięćset sto dziewięćset kanałów i nie ma co oglądać

A żebyś wiedziała MAM - w 100% prawda

W piątek przyszła szwagierka skacze po kanałach i mówi wreszcie “no tak weekend nic nie ma” dramat