Dzień kobiet :)

U nas dzień kobiet jest obchodzony tak symbolicznie, kwiatki,czekoladki..

U nas Kwiaty

Ja kwiatki a córka Kinder  niespodzianke

Fajnie jest każdego dnia celebrować i doceniać drugą osobę :) Starać sie powiedzieć coś miłego, czy dać jakąś niespodziankę :) 

Z mężem się tak staramy robić, a mimo to zaskoczył mnie w dzień kobiet, bo kupił bukiet tulipanów, wazon, żelki, czekoladę i Merci :) Mega prezent, którego się nie spodziewałam, tym bardziej, że aż tyle rzeczy w torebce było :) A ja nigdy nie wiem, co mu kupić z okazji jakiegokolwiek święta :(  I kończy sięna tym, że po prostu wieczorem gra albo po południu zabieram dzieci aby miał spokój i ciszę

Marta K widzę ze mąż nie jest wybredny ☺ moj przed każdym świętem juz 2 miesiące przed wysyła mi linki do prezentów 😂

U mnie ptasie mleczko, które wręczył syn :) My nie obchodzimy tego jako "święto", na dzień kobiet, dzień chłopaka czekoladki sobie dajemy i tyle.

U Nas właśnie to też takie symboliczne święto. 

A dziś na dzień mężczyzn coś dla męża/partnera coś podarowaliście? 

Jakbyśmy każde święto obchodzili to codziennie by cos było

nati021091@wp.pl to zazdroszczę:) Ja mam zawsze problem :)

Wczoraj stałam w sklepie 15 minut i nie wiedziałam co mu kupić na dzień mężczyzny :D W końcu kupiłam mu gorzką czekoladę z chili, masło orzechowe ze 100% orzechów i likier  o smaku słonego karmelu :) Ucieszył się :) 

Marta K nie ma czego jego prezenty zazwyczaj nie mieszczą się w moim przedziale 😂 ale kocham go i kocham gdy się cieszy z prezentu zawsze ulegam 😂 

Tym bardziej ze więcej zarabia to trzeba to docenić 😂

Ja nic nie kupiłam, dostał na dzień chłopaka :D

Dostał na walentynki nowy telefon więc powinien być już szczęśliwy 😂 

Chodzi mi o to że.my kobiety czekamy na prezent na Dzień Kobiet nawet drobiazg. Jak to mówimy liczy się gest. Zastanawiamy się.czym nas zaskoczy partner. A czy my się że tak powiem odwdzieczamy i o ich święcie pamiętamy? Też powinniśmy ich zaskoczyć żeby było im miło. 

Aneczka ja mężowi od czasu do czasu robie prezenty bez okazji ☺

Ja też taka jestem. Lubię jak jest szczęśliwy ♥ 

Nati i tak powinno być że nie tylko jak jest okazja ale też i bez okazji

Aneczka ale jak on się wtedy cieszy jak dziecko 😂 a on uwielbia gadżety☺ 

Aneczka tylko który dzien teraz obchodzić czy dzień chłopaka jak to było zawsze 30.09 czy dzuen mężczyzn z 10.03 który chyba dopiero niedawno się pojawił..? 

Heh my mamy jedno a oni dwa :) 

Kverve na dwa daje prezenty. Chodź bardziej uważam dzień Mężczyzny.