A lubicie pumpkin spice latte z popularnej sieci kawiarni ? Wiecie ze ja dopiero 3 lata temu odkrylam jej cudownosc ?
wczesniej myslalam ze syrop dyniowy bleee a teraz sama robie w domu ![]()
Jeśli możesz to tak, super
Sprawdź ten pyszny przepis znaleziony na Cookidoo®: Halloweenowe ciasto dyniowe Halloweenowe ciasto dyniowe - Cookidoo® – oficjalna platforma z przepisami na Thermomix®
Sprawdź ten pyszny przepis znaleziony na Cookidoo®: Sernik dyniowy na czekoladowym spodzie Sernik dyniowy na czekoladowym spodzie - Cookidoo® – oficjalna platforma z przepisami na Thermomix®
Oo bardzo dziękuję ![]()
Mój mąż był tak kochany wczoraj, wiedział że chce iść na PSL ale nie mam kiedy, miałam pojechać do niego do pracy i mieliśmy iść razem ale mała źle się czuła ja też i wchodzi wczoraj do domu i mi daje dużą kawkę że Starbucksa ![]()
![]()
![]()
A ja robie ketchup z dyni
dzieciaki jedza i nawet nie wiedza z czego to jest ![]()
A ja nigdy nawet o takim nie slyszalam ![]()
Nigdy nie słyszałam , że można zrobić ketchup
a łatwo się go robi?
Ja uwielbiam
w kilku kawiarniach jest. Jakis czas temu wyrwalam sie na zakupy i poszlam do costy… A Pan mowi do mnie nie ma i nie bedzie do poniedzialku/wtorku w zadnej naszej kawiarnii bo syropy nie dojechaly na czas ![]()
![]()
kupilam orzechowa, ale to nie to samo
Zupa dyniowa ![]()
Dynia do pieca , do blendera z rosołem i mleczkiem kokosowym
moj top przepis szybko i smacznie
Ja zawsze ze starbucksa
Ooo to ja robie z cukinii a w sumie to robilam przy starszaku jak byl maly. Chyba bede musiala do tego wrocic niedlugo, bo dawalam do parowek no ale mlodszy jeszcze nie je parowek ![]()
Tak, ja w tamtym roku pierwszy raz spróbowałam i też uwielbiam
Ale w tym roku jeszcze nie piłam ![]()
O wow, to musi być przepyszne
![]()
Same przepyszne rzeczy
Masz jakieś sprawdzone przepisy? ![]()
Chlebek dyniowy to coś, czego musimy spróbować
![]()
Brzmi bardzo smacznie
![]()
Przypiekam warzywa w piekarniku. Marchew, pietruszka, por, ziemniak, dynia. Później gotuję blenduje i na koniec dodaje cały taki duży serek topiony śmietankowy.
Na frytki kroje dynie na paseczki posypuję przyprawa do ziemniaków i piekę w piekarniku albo w airfryer
Na ciasto gdzieś mam zapisane w zeszycie ![]()
Dam znać po weekendzie czy były dobre bo już puree z dyni jest !