Dwie łazienki wanna i prysznic

Piękno taki w prostocie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

to 2 duze plytki :stuck_out_tongue_winking_eye: duzo tansze a efekt super :wink: bardzo dobrze sie sprawdza nie mam zadnych sladow od gotowania jak cos chlapnie to szybko sie wyciera.:slight_smile:

62m2

Kazde pkmieszczenie w tej samej plycie od kuchni po pokój…przedpokoj… :wink: ulatwia to potem aranżacje pomieszczeń

No super to wygląda , jak myślę nad białym szkłem

Mama moja ma, wyglada tak samo jak moje 2 wielkie plytki tylko bez tej malej fugi pomiedzy​:stuck_out_tongue_winking_eye: a duzo tansze rozwiazanie :wink:

Też nie mam za dużej tej kuchni to chyba aż tyle drożej nie wyjdzie . Ale na pewno porównam sobie te dwie opcje

Fajnie, że masz już wzór u mamy , zawsze łatwiej, gdy można coś podpatrzyć i dostosować do siebie.

. Czasem mniej znaczy więcej😄

1 polubienie

Ja też myślę nad szkłem u mnie bedzie trochę większa kuchnia i obawiam się że tych fug było by dużo więcej

2 polubienia

W małej kuchni warto dobrze przemyśleć każdy detal, żeby wszystko było funkcjonalne. Porównanie obu opcji na pewno pomoże wybrać to, co będzie najlepiej pasować i nie przepłacać.

1 polubienie

To prawda, przy większej kuchni faktycznie fug może być sporo, co potem oznacza więcej sprzątania. Warto przemyśleć, co będzie praktyczniejsze na dłuższą metę

Tak dokładnie i najlepsze rozwiązanie to szafki pod sam sufit, to nawet wygląda ładniej

1 polubienie

U mnie raczej praktyczniejsze szkło jasne fugi za często bym musiała je czyścić

1 polubienie

Ja niestety jeszcze nie mam, ale właśnie planujemy tak zrobić przy najbliższym remoncie, bo to mega praktyczne, żadnych kurzy się nie zbiera na górze, i miejsca do przechowywania więcej. No i wygląda to nowocześnie i schludnie.

Nie czyscilam moich bialych ani razu :slight_smile: mam kuchnie od 2 lat i nadal sa biale :wink: nawet na scianie bocznej przy zlewie tez mam laczenie 2 plytek :slight_smile: za calosc wyszlo mnie niecale 350zl :slight_smile: a szkło mi wyceniki na 4 razy drozej :wink:

Ale super to wygląda

1 polubienie

No zdecydowanie super to wygląda, lubię jak jest prosto bez jakiś wzorków wkoło dużo , i na blacie mało

1 polubienie

Ja mam takie szafki, że cały czas musze je czyścić

Rzeczywiście dobrze to wygląda , myślałam że może jakoś bardziej się brudzą