Piękno taki w prostocie ![]()
to 2 duze plytki
duzo tansze a efekt super
bardzo dobrze sie sprawdza nie mam zadnych sladow od gotowania jak cos chlapnie to szybko sie wyciera.![]()
62m2
Kazde pkmieszczenie w tej samej plycie od kuchni po pokój…przedpokoj…
ulatwia to potem aranżacje pomieszczeń
No super to wygląda , jak myślę nad białym szkłem
Mama moja ma, wyglada tak samo jak moje 2 wielkie plytki tylko bez tej malej fugi pomiedzy:stuck_out_tongue_winking_eye: a duzo tansze rozwiazanie ![]()
Też nie mam za dużej tej kuchni to chyba aż tyle drożej nie wyjdzie . Ale na pewno porównam sobie te dwie opcje
Fajnie, że masz już wzór u mamy , zawsze łatwiej, gdy można coś podpatrzyć i dostosować do siebie.
. Czasem mniej znaczy więcej😄
Ja też myślę nad szkłem u mnie bedzie trochę większa kuchnia i obawiam się że tych fug było by dużo więcej
W małej kuchni warto dobrze przemyśleć każdy detal, żeby wszystko było funkcjonalne. Porównanie obu opcji na pewno pomoże wybrać to, co będzie najlepiej pasować i nie przepłacać.
To prawda, przy większej kuchni faktycznie fug może być sporo, co potem oznacza więcej sprzątania. Warto przemyśleć, co będzie praktyczniejsze na dłuższą metę
Tak dokładnie i najlepsze rozwiązanie to szafki pod sam sufit, to nawet wygląda ładniej
U mnie raczej praktyczniejsze szkło jasne fugi za często bym musiała je czyścić
Ja niestety jeszcze nie mam, ale właśnie planujemy tak zrobić przy najbliższym remoncie, bo to mega praktyczne, żadnych kurzy się nie zbiera na górze, i miejsca do przechowywania więcej. No i wygląda to nowocześnie i schludnie.
Nie czyscilam moich bialych ani razu
mam kuchnie od 2 lat i nadal sa biale
nawet na scianie bocznej przy zlewie tez mam laczenie 2 plytek
za calosc wyszlo mnie niecale 350zl
a szkło mi wyceniki na 4 razy drozej ![]()
Ale super to wygląda
No zdecydowanie super to wygląda, lubię jak jest prosto bez jakiś wzorków wkoło dużo , i na blacie mało
Ja mam takie szafki, że cały czas musze je czyścić
Rzeczywiście dobrze to wygląda , myślałam że może jakoś bardziej się brudzą