Maziulek właśnie cos takiego mam też z pepco. Ale jeszcze schowane w szafie. Jak mówisz, że córci się podobało gdy 2 latka miała to myślę, że wylądują pod choinką :D
małazołza no możesz już spróbować myślę, że 2.5 roku to już w ogóle na stówę będzie chciał się nią bawić
Małazołza młody się ucieszy:D
jaka fajna ukladanka;) wiecie ze naprawde teraz jest tyle zabawek ze człowiek jak idzie do sklepu to nie wie co do czego ;) fajnei ze czasami coś w necie mozńa zobaczyć, to łatwiej potem z wyborem ;)
Aniska oczopląsu można dostać. Tyle tego jest.
Dobra to ja mam prezent gwiazdkowy z głowy. :D
U mnie też są hitem te drewniane układanki z "uchwytami" kupiłam niedawno córce w Pepco ze świnką pepą bo dużo osób polecało no i rzeczywiście u takich dzieci 1.5 2.5 lat to jest hit bankowo
No ja to jak idę do hipermarketu to czasami czuje sie jak czubek stoję przy tych pułkach i patrze pół godziny zanim coś wybiorę co lepsze ;)
Tak to chyba jest u każdej z Nas 😂
Czasem lepiej trochę poczytać w domu o niektórych zabawkach i tylko patrzeć na wygląd w sklepie to pójdzie szybciej :D
Dokładnie, fajne jest jak ktoś poleca na insta co można kupić i człowiekowi łatwiej wybrać później:)
Ja to xzesto na YouTube podglądam jak co działa jeśli chodzi o zabawki interaktyczne zwlaszcza te dźwiękowe lub co zabawka ma w środku bo czasami pudełko ciekawe a w środku nie koniecznie