Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (marzec 2026)

No tak przejściowo to się da radę jakoś ale ja też ani z jedną ani z drugą mamą bym nie dała rady na stałe :sweat_smile:

Haahh u nas z nowu teściowa jak po kąpieli dzieciaki myję to przynosi mi jeszcze koszulkę pod spód żeby im założyć bo dzieci marzną i dlatego mają katar🙄
@Mama.urwisa ale to dobry patent z suszarką ja też na początku jedną miałam i po kaloryferach wieszałam a teraz mogę zrobić wieksze pranie😊

Aaaa to jest nagminne …. Ja jestem team bosa stopa a teściowa przychodzi i skarpety nakłada. Albo przykrywała kocykiem albo ubierała bluzę…… jakoś ciężko wyjaśnić że dzieci wolą mieć chłodniej niż cieplej

My sąsiadom czasami pożyczamy jak wracają z wakacji i nie mają gdzie wieszać :smiley:

No ja też nawet ze swoją xd

Już się nie mogę doczekać aż kupię sobie taką bębnową , to już wgl będzie luksus :smiling_face:

Haha jeszcze te skatpety tak wysoko na spodenki zaciąga albo spodenki do samych cycków podciąga :rofl:

Noooo mojemu za kolanka naciąga :upside_down_face::face_with_peeking_eye: dokładnie …. Mój mąż ma awersję do tego bo mi tak podciągała właśnie mama w dzieciństwie i nie pozwala małemu :rofl:

Hahah my się śmiejemy jak dzieci zostają z babcią i wracamy np. Z zakupów to widzimy takie dzieci opatulone i popodciagane spodnie to mówimy widać że babcia tu była :rofl:

1 polubienie

Ale chociaż szczęśliwe dzieci :smiley:

Ja tak samo mam z babciami dzieciaków :crazy_face:

O tak a a jaka babcia szczęśliwa :smile: u nas od kąd tesciowa kupila nasze mieszkanie od nas i się wprowadziła schudła i jest zadowolona bo każdy do niej mówi w pracy że schudła , no i ona mówi że lepiej się czuję jak ma mniej kilogramów :smile: jednak wnuki to najlepsza dieta :rofl:

1 polubienie

Same plusy :smiley: i więcej czasu masz chociaż dla siebie :smiley:

Hahaha :sweat_smile: bieganie za wnukami to najlepszy spalacz kalorii :grin::grin:

1 polubienie

Mojej mamie coś się z kolanami porobiło i jakoś sobie nie wyobrażam by biegała z wnukiem :face_with_peeking_eye:

Nie koniecznie bo jak tesciowa zajmoe się jednym to ka drugim się zajmuje zazwyczaj :smile:
@SzczesliwaMami ostatnio zauważyłam że tesciowa już nie ma tyle cierpliwosci do dzieciaków :see_no_evil:

Ale zawsze chociaż jakaś pomoc jest :see_no_evil:

1 polubienie

Jeny dobrze że moja mama tak nie robi , ale teściowa pewnie by opatulalala chętnie tak moje dzieci :see_no_evil::grinning:

Powiem szczerze że denerwujące to jest jak ubiorę dzieci do spania a za chwilę widzę jak córka pod pajacem ma jeszcze założoną koszulkę bo jej zimno jak śpi bo się rozkopuje…muszę nakupić spiworków dla dzieci i nie będzie chyba problemu więcej :smile::see_no_evil:

To ja mam śpiworek ale nie ubieram bo nie przyzwyczajony