No tak przejściowo to się da radę jakoś ale ja też ani z jedną ani z drugą mamą bym nie dała rady na stałe ![]()
Haahh u nas z nowu teściowa jak po kąpieli dzieciaki myję to przynosi mi jeszcze koszulkę pod spód żeby im założyć bo dzieci marzną i dlatego mają katar🙄
@Mama.urwisa ale to dobry patent z suszarką ja też na początku jedną miałam i po kaloryferach wieszałam a teraz mogę zrobić wieksze pranie😊
Aaaa to jest nagminne …. Ja jestem team bosa stopa a teściowa przychodzi i skarpety nakłada. Albo przykrywała kocykiem albo ubierała bluzę…… jakoś ciężko wyjaśnić że dzieci wolą mieć chłodniej niż cieplej
My sąsiadom czasami pożyczamy jak wracają z wakacji i nie mają gdzie wieszać ![]()
No ja też nawet ze swoją xd
Już się nie mogę doczekać aż kupię sobie taką bębnową , to już wgl będzie luksus ![]()
Haha jeszcze te skatpety tak wysoko na spodenki zaciąga albo spodenki do samych cycków podciąga ![]()
Noooo mojemu za kolanka naciąga ![]()
dokładnie …. Mój mąż ma awersję do tego bo mi tak podciągała właśnie mama w dzieciństwie i nie pozwala małemu ![]()
Hahah my się śmiejemy jak dzieci zostają z babcią i wracamy np. Z zakupów to widzimy takie dzieci opatulone i popodciagane spodnie to mówimy widać że babcia tu była ![]()
Ale chociaż szczęśliwe dzieci ![]()
Ja tak samo mam z babciami dzieciaków ![]()
O tak a a jaka babcia szczęśliwa
u nas od kąd tesciowa kupila nasze mieszkanie od nas i się wprowadziła schudła i jest zadowolona bo każdy do niej mówi w pracy że schudła , no i ona mówi że lepiej się czuję jak ma mniej kilogramów
jednak wnuki to najlepsza dieta ![]()
Same plusy
i więcej czasu masz chociaż dla siebie ![]()
Hahaha
bieganie za wnukami to najlepszy spalacz kalorii ![]()
![]()
Mojej mamie coś się z kolanami porobiło i jakoś sobie nie wyobrażam by biegała z wnukiem ![]()
Nie koniecznie bo jak tesciowa zajmoe się jednym to ka drugim się zajmuje zazwyczaj ![]()
@SzczesliwaMami ostatnio zauważyłam że tesciowa już nie ma tyle cierpliwosci do dzieciaków ![]()
Ale zawsze chociaż jakaś pomoc jest ![]()
Jeny dobrze że moja mama tak nie robi , ale teściowa pewnie by opatulalala chętnie tak moje dzieci ![]()
![]()
Powiem szczerze że denerwujące to jest jak ubiorę dzieci do spania a za chwilę widzę jak córka pod pajacem ma jeszcze założoną koszulkę bo jej zimno jak śpi bo się rozkopuje…muszę nakupić spiworków dla dzieci i nie będzie chyba problemu więcej ![]()
![]()
To ja mam śpiworek ale nie ubieram bo nie przyzwyczajony