Jak się przestanie bawić to trzeba schować i wyjść za 2-3 tygodnie albo dłużej i znowu będzie jak nowe i zachwyt :)
Najlepszy sposób to schować i wyjąć za jakiś czas ;)
dokładnie bo jak cały czas mają to się nudzi, a tak to jest inne zainteresowanie
Mama Julii i na jaki sie zdecydowaliscie?
Z polaroid. Co prawda nie miał w zestawie szablonów ale oceny miał bardzo dobre i generalnie wszystkie wkłady do niego pasują
hm ciekawe
aż zerknelam na ten długopis z polaroida bo nie wiedziałam ze i oni mają te długopisy;) w sumie wszystkie wygladają podobnie ciekawe jaka różnica jest w tworzeniu
Bardzo fajny gadżet mojej córce też bardzo podoba bo widziała u koleżanki
Ja to nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak taki długopis w ogóle działa. Jak można rysować w przestrzeni
Często dzieci biorą przykład z innych i chcą mieć to samo;)
taki długopis to fajna zabawka, ale fakt dla starszych dzieci:) Można fajne rzeczy z niego wyczarować:)
Po prostu nakładasz nim warstwą po warstwie, czekasz aż wystugnie i kolejne warstwy ;)
Tak, wszystkie wydawały sie podobne ale mąż coś tam porównał i ten jednak wybrał
to ja tego nie widziałam
Fajna sprawa. Z początku się bili kto nim pisze a teraz nawet kilka dni maja przerwy. A ja później zbieram ich dzieła i te gorsze wyrzucam, gdy nie widzą
Mamuśka selekcję trzeba zrobić, bo potem jest jeszcze gorzej.
Taaak... przed świętami robiłam tak z ich pracami plastycznymi :) Oni to każdą kartkę by zostawili :D
Z tymi długopisami trzeba tylko uważać aby nie zapchać;) bo czytałam że czasami się to zdarza ;(
U nas też te prace co i raz wyrzucałam bo tyle tego było;( a wszystko potrzebne;) ale kiedyś córka Robiła fajna dekoracje do kwiatka taki ala motyl mega fajnie to wygladalo;)
u mnie każda praca ważna ! ja mówię, że skoro jest na ziemi to chyba nie jest ważna. Jak sie skapnie, że wyrzuciłam to histeria, ale robię często czystki bo tego jest masa :D
to u nas wczoraj cały stół malunków.. i chciałam wyrzucić a słyszę krzyk ze to wszystko jej żeby nie wyrzucać .. wszystko trzeba wyrzucać jak nie widzi..
no to wiadomo, że jak widzą to wszystko jest ważne!