Witajcie. W jakich sklepach kupujecie dekoracje do mieszkania?
Allegro rządzi! Jak Ci sie nie spodoba to możesz odesłać. Ja tak zawsze robię. Home and you też jest spoko i czasami mają promocje i naprawde można coś kupić w dobrych cenach ;)
Ja tak samo na Allegro , czasami coś wyczaję na fb fajnego.
W pepco tez można niekiedy utrafić coś ciekawego , castorama , mrówka ;)
Sama dekoracje do mieszkania zamawiałam głównie przez internet Mam kilka sklepów z dekoracjami wnętrz w swojej okolicy, jednak nie odpowiadały mi dekoracje jakie w nich widziałam. Lubie stawiać na nowoczesne oraz dobrej jakości dodatki, a takich tam brakowało. Dlatego też większość rzeczy kupowałam w sieci. Gdzie jest większy wybór. Ciekawe dekoracje do domu mozecie znaleźć na stronie tego sklepu internetowego https://andyceramika.pl/
Na miejscu w sklepie jest oryginalna ręcznie malowana ceramika Bolesławiecka. Osobiście uwielbiam takie dodatki.
alegro najczęxciej przegladam ale jak wejde na home you tam jest też sporo dekoracji ale taka prawda ze i w castopramie czy w kiku czasami można coś znaleść, pepco też ma fajny asortyment zależy czego w danym momencie sie szuka i czego oczekuje;)
Jw. Pepco, ładne rzeczy do domu są też w sklepach Action w bardzo przystępnych cenach :)
Pepco ostatnio ma coraz fajniejsze rzeczy :)
Action też, Jysk.
Najczęściej Pepco. Ale zbyt często nie kupuję dekoracji, jakoś nie lubię jak jest nackane. U mnie raczej minimalizm
Ja będę dopiero na etapie urządzania i dekorowania, kilka rzeczy mam już sobie zaznaczone do ulubionych na allegro, pepco, sinsay
Ikea action pepco
Sinsay ikea , home and you czasem fajnen promocje :)
Głównie przez Internet allegro, jysk. W pepco też są piękne rzeczy do domu w przeciwieństwie do jakości ubranek.
U mnie to zależy gdzie jestem akurat na zakupach :) Często kupuje coś w pepco czy KIK ale bardzo lubię rzeczy z ikea i chyba jednak ten sklep wygrywa jeśli chodzi o wystrój domu :) Czasem też kupuje na promocjach w home&you, H&M home czy homla, w Agata też jest dużo świetnych i nie drogich dekoracji tak samo w BRW więc serio wszystko zależy od tego do jakiego centrum handlowego akurat pojadę
ja lubię i wolę pepco
Ja też lubię Home&you oni to mają piękne te rzeczy w tym sklepie, ja az czasami nie wchodzę, bo wszystko bym brała:p
Ładne dekoracje są w Pepco, home and you, agata meble.
Akurat w mieszkaniu lekko ascetycznym lepiej się czuję. W sypialni mam kilka rodzinnych zdjęć na ścianie, w dużym pokoju wieszak z winylami, kilka kwiatków na parapecie i jeden obraz. Na półce stoi kilka modeli LEGO technic partnera, wkurzają mnie, ale w końcu to wspólne mieszkanie, więc ogólnie mam z tym luz. Pokój córek również bez bilbelotow, ale na ścianach są naklejki.
O przytulności mieszkania decydują zasłony, poszewki na poduszki, kapa na łóżko, obrus na stole, miska z owocami, rośliny. Chyba zależy od tego jak kto ma urządzone mieszkanie, u mnie jest sporo okien, mieszkanie nie jest gigantyczne, więc gdybym miała mieć obrazki, półki, bibeloty, to czułabym się zagracona.
Preferuję szczególnie ładne obrazy na ścianach https://obrazysztuki.pl/portfolio/obrazy-abstrakcyjne-kilka-ciekawostek-o-ktorych-musisz-wiedziec/
Jak na przykład tego typu abstrakcję.
Ja kupuję sporo rzeczy z dekoracji przez Allegro albo w Pepco, ceny dobre i jakoś też spoko
Pepco moim zdaniem wygrywa dużo ceną
W pepco na pewno cenowo jest taniej:p