A ja polecam olejek z mustelli ! On nie poniszczył mi ubrań i ładnie pachnął i też stosowałam do tego balsam z mistelli i to było super połączenie balsam rano olejek wieczorem
Sa 3 rozne opcje , rozowe , niebieskie i zielone
wiec kazdy znajdzie cos dla siebie .
@Karolinnna u mnie tez ciagle to samo … jak sie otworzy cos nowego to zaraz zamykaja i znowy pchaja to samo , strasznie mi tu brakuje innych sklepow
Na szczescie nie mam rozstepow, uzywalam sporadycznie zwykle oliwki dla dzieci, bambino, ale tamta odebralam i tak czekala az sie nad nią zlituję
@Karolinnna slyszalam, ze jako pierwsze kosmetyki dla dzieci tez sa dobre te kosmetyki z musteli, bardzo polecana marka, nawet na szkole rodzenia ją zachwalali
Też tak słyszałam, kuzynka je stosowałam u córeczki ale mała maiła zbyt suchą skórę i nie dawały rady, ja stosuję emolium, czasem po kąpieli jak widzę że ma suchą
To ja kupiłam emulium ale nie stosuje bo nie chce skóry dziecka przyzwyczajać do balsamów. Ale mam jakby trzeba było zastosować
A to nie jest kosmetyk dedykowany do atopowej skory?
Pisze że też do skóry wrażliwej
@Michaska też wlansie nie chce i jak widze ze ma taka sucha to posmaruje i jest taką gładziutką
O prosze, to idealnie!
Ja też czasem suche miejsca smaruję mu tym kremem barierowym do buzi co kupiłam
Te kosmetyki są mega i dla kobiet w ciąży i też są akurat w promocji
I mam cały czas do odebrania olejek
Dziękuję Ci pięknie. Byliśmy w dm w Karakowie i się obkupiłam i dostałam nawet kilka gratisów ![]()
![]()
Ja to wszytsko co wnajde to odrazu wam przekazuje
ciesze sie , ze jestes zadowolona
Kurczę tak kusicie że myślę by zainstalować apke
Współczuję, że dopadło Cię zapalenie! ![]()
Choć już dziś na pewno już czujesz się o wiele lepiej
i jeśli mówisz, że to już kolejny raz to nie dziwię się że czujesz się już wykończona tym i karmieniem piersią… Ja złapałam zapalenie zimą i czułam się fatalnie więc mogę sobie tylko wyobrażać jak ciężko było Tobie przy tych upałach ![]()
![]()
Jeśli czujesz, że odstawienie przyniesie Ci poprawę samopoczucia i komfort, to na pewno będzie dobra decyzja
6 miesięcy to już piękny wynik, Twój maluszek dostał wiele dobrego wraz z mleczkiem przez ten czas, zrobiłaś dla niego najwięcej dobrego jak tylko mogłaś ![]()
Mnie na szkole rodzenia mówili zeby nie stosowac emolium, jak nie ma potrzeby ale juz nie pamietam czemu
A ja często słyszę od mam na forum że kosmetyki mustelli wogule się nie sprawdziły i że kupiły na poczatek i się zawiodły , a to uczuliły… powiem miałam mieszane uczucia i nie kupiłam , wybrałam inne marki , xakt też że moje dzieci mają wrazliwe skóry i używamy kosmetyków teraz dla atopowej skóry.
Ja się dałam skusić i apka zainstalowana ![]()
Pewnie jeszcze dziś złożę pierwsze zamówienie ![]()
Ja czekam na wypłatę hihi i też składam zamówienie ![]()
Weszłam na konto i mi przyszła wczoraj
mogę szaleć ![]()
![]()
![]()
Ja też sobie zainstaluje bo czasem bywam koło takiego sklepu w centrum i nóż co się uda dostać na pomocniki
@wesolaMama24 i jak się czujesz? Coś lepiej z tym zapaleniem?