Czy to druga kreska?

A ja polecam olejek z mustelli ! On nie poniszczył mi ubrań i ładnie pachnął i też stosowałam do tego balsam z mistelli i to było super połączenie balsam rano olejek wieczorem

Sa 3 rozne opcje , rozowe , niebieskie i zielone :grin: wiec kazdy znajdzie cos dla siebie .
@Karolinnna u mnie tez ciagle to samo … jak sie otworzy cos nowego to zaraz zamykaja i znowy pchaja to samo , strasznie mi tu brakuje innych sklepow

1 polubienie

Na szczescie nie mam rozstepow, uzywalam sporadycznie zwykle oliwki dla dzieci, bambino, ale tamta odebralam i tak czekala az sie nad nią zlituję
@Karolinnna slyszalam, ze jako pierwsze kosmetyki dla dzieci tez sa dobre te kosmetyki z musteli, bardzo polecana marka, nawet na szkole rodzenia ją zachwalali

Też tak słyszałam, kuzynka je stosowałam u córeczki ale mała maiła zbyt suchą skórę i nie dawały rady, ja stosuję emolium, czasem po kąpieli jak widzę że ma suchą

1 polubienie

To ja kupiłam emulium ale nie stosuje bo nie chce skóry dziecka przyzwyczajać do balsamów. Ale mam jakby trzeba było zastosować

A to nie jest kosmetyk dedykowany do atopowej skory?

Pisze że też do skóry wrażliwej
@Michaska też wlansie nie chce i jak widze ze ma taka sucha to posmaruje i jest taką gładziutką

O prosze, to idealnie!

Ja też czasem suche miejsca smaruję mu tym kremem barierowym do buzi co kupiłam

Te kosmetyki są mega i dla kobiet w ciąży i też są akurat w promocji :wink:
I mam cały czas do odebrania olejek

Dziękuję Ci pięknie. Byliśmy w dm w Karakowie i się obkupiłam i dostałam nawet kilka gratisów :heart::heart:

Ja to wszytsko co wnajde to odrazu wam przekazuje :heart: ciesze sie , ze jestes zadowolona

2 polubienia

Kurczę tak kusicie że myślę by zainstalować apke

Współczuję, że dopadło Cię zapalenie! :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: Choć już dziś na pewno już czujesz się o wiele lepiej :heart: i jeśli mówisz, że to już kolejny raz to nie dziwię się że czujesz się już wykończona tym i karmieniem piersią… Ja złapałam zapalenie zimą i czułam się fatalnie więc mogę sobie tylko wyobrażać jak ciężko było Tobie przy tych upałach :pleading_face::pleading_face:
Jeśli czujesz, że odstawienie przyniesie Ci poprawę samopoczucia i komfort, to na pewno będzie dobra decyzja :smiling_face_with_three_hearts: 6 miesięcy to już piękny wynik, Twój maluszek dostał wiele dobrego wraz z mleczkiem przez ten czas, zrobiłaś dla niego najwięcej dobrego jak tylko mogłaś :heart:

Mnie na szkole rodzenia mówili zeby nie stosowac emolium, jak nie ma potrzeby ale juz nie pamietam czemu

A ja często słyszę od mam na forum że kosmetyki mustelli wogule się nie sprawdziły i że kupiły na poczatek i się zawiodły , a to uczuliły… powiem miałam mieszane uczucia i nie kupiłam , wybrałam inne marki , xakt też że moje dzieci mają wrazliwe skóry i używamy kosmetyków teraz dla atopowej skóry.

Ja się dałam skusić i apka zainstalowana :face_with_hand_over_mouth:
Pewnie jeszcze dziś złożę pierwsze zamówienie :joy:

1 polubienie

Ja czekam na wypłatę hihi i też składam zamówienie :joy:

1 polubienie

Weszłam na konto i mi przyszła wczoraj :face_with_hand_over_mouth: mogę szaleć :joy::joy::joy:

2 polubienia

Ja też sobie zainstaluje bo czasem bywam koło takiego sklepu w centrum i nóż co się uda dostać na pomocniki

@wesolaMama24 i jak się czujesz? Coś lepiej z tym zapaleniem?

2 polubienia