Tylko trzeba aktywowac kupon w apce . Te sztucce sa na 1 urodzinki
w ogole mega fajne to dmkowo . Maja bardzo korzystne kupony dla dzieci i rabat powitalny na wszytsko . Ja kupiwalam akurat mm i wyszla mi puszka gratis dzieki temu
A byłaś wcześniej zarejestrowana że dostałaś?
Znaczy sie ja sie zarejestrowalam jakis miesiac temu , bo maja w asortumencie moje mm , ktorym dokarmiam na noc i skusil mnie rabat powitalny . W ogole maja super kupony
Z początku jak używałam to nie miałam pojęcia , dziewczyny na grupie napisały że psuje ubrnaia i po czasie to zauważyłam że też zaczęło śmierdzieć stęchlizną także uważaj jak będziesz kiedyś chciała użyć
@JoannaMP ooo ! Ale super kupony
że mam daleko dm to bym się skusiła ![]()
To trzeba jej jakies inne zastosowanie znalezc, albo sie pozbyc, szkoda ubran faktycznie
Może do opalania będzie dobra ![]()
Całą ciąże uzywalam tej oliwki i jedynie piżama byla jakby tlusta mimo prania, wiec do wyrzucenia ale z tym sie liczylam. Inne ubrania bez sladu tylko ja uzywalam glownie na noc tej oliwki
Mozna zamawiac tez online
ja tez u siebie nie mam dm
Nie ma filtrów więc szkoda skóry
Instaluje mi się aplikacja ![]()
![]()
Cieszę się, że usłyszałam wtedy te słowa bo bardzo tego potrzebowałam i to pomogło mi podjąć decyzję 🫶🏼
Dziękuję pięknie
czyli na sztucce musimy jeszcze poczekać chwilkę
urocze są
Też się skusiłam na te kupony rabatowe i instaluje apke ![]()
A jak można online zamówić to już wgl bajka ! ![]()
![]()
Super sprawa bo akurat w moim mieście nie ma DM 🫶🏼
Ja też muszę kawałek do niego podjechać , buduje się niedaleko galeria to mam cichą nadzieję że dm tam powstanie ![]()
U nas każda mini galeria która się wybudowała to brak nowych sklepów a wszystkie te które już są i się powielają… ![]()
Taaak ! I przeważnie to pepco rossman action Martens ![]()
U nas Pepco, Rossmann i Sinsay w każdej galerii
zamiast otworzyć coś czego nie ma to tylko powielają te sklepy… ![]()
Powiem ci że niestety oliwki do siebie to mają właśnie że wnikają we włókna ubrań i niestety po jakimś czasie pojawia się przebarwienie , radzę ci stosować balsamy na rozstępy poprostu stosuj kilka razy dziennie jak masz suchą skórę ja na początku stosuję po kąpieli ale jak brzuszek jest już wiekszy to rano i wieczorem.