Tak, moze od niedawna to wprowadzili a jak ja zmienialam to jeszcze nie bylo takich akcji
To napisz do rossmana żeby ci przyznali ten kupon , sprawdza konto czy spełniasz warunki i na pewno ci przyznają. Dużo dziewczyn do nich pisało jak nie pojawił im się kupon
Nie, udało się bez antybiotyku
typowe zalecenia - częste odciąganie, kompresy ciepło zimno, dodatkowo robię sobie oklady z kapusty ![]()
ale przy tej temperaturze takie zapalenie odczuwam podwójnie ![]()
![]()
@Mom.of.two super, że mimo wsyzysko się udało i karmisz nadal ![]()
Ja szczerze mówiąc chyba będę szczęśliwsza jak po tych ponad 6 msc zakończę przygodę z cyckiem
już to przepłakałam, w głowie rozmyśliłam wszystkie za i przeciw i dla mojego komfortu tak będzie lepiej ![]()
To dobrze że udało się bez antybiotyku 🩷 na tym upale nie ma się co dziwić, trzymam kciuki żeby ci przeszło 🩷🩷
Jeśli czujesz że zakończenie karmienia będzie dla Twojego komfortu lepsze to nie ma w tym nic złego
Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko !
To całe szczęście że się obyło bez …. A z czego łapiesz? Młody nie odciąga do końca czy zlezadko ro robi? Czy to niezależnie tak Ci się zdarza?
Super że udało ci się bez antybiotyku
zimne okłady akurat w tym upale wskazane a ciepłych bardzo nie musisz tylko musiała byś wyjść z gołymi piersiami na zewnątrz ![]()
(przepraszam musiałam)
mam nadzieję że się nie obrazisz hihi
Jeśli tak czujesz, to nikt nie ma prawa na Ciebie naciskać i wywierać jakiegokolwiek presji 🫶🏼
Rób tak jak podpowiada Ci głowa i serce ![]()
Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko
a na MM też się wychowa i wyrośnie zdrowo ![]()
Ja przy pierwszej córce odpuściłam KP po słowach położnej, która powiedziała mi „Odpuść, szkoda żebyś męczyła się Ty i dziecko” i to były słowa, które potrzebowałam wtedy usłyszeć. I odpuściłam, przeszłam na MM i to była moja świadoma decyzja, której nie żałowałam a poczułam się spokojniejsza ![]()
Uwierz, że dajesz z siebie najwięcej jak potrafisz 🫶🏼 jeśli sobie wszystko poukładałaś to rób tak jak czujesz a ja trzymam za Ciebie kciuki 🫶🏼
Bardzo miło mi czytało się tą wiadomość, dzięki za to ![]()
Proszę ![]()
Super, że już lepiej. 6 miesięcy karmienia to już syper osiągnięcie, my jako mamy robimy dla dziecka wszystko ale o sobie też musimy pomyśleć
MM to też dobre mleczo i nie zaszkodzi a szczęśliwa mama to i szczęśliwe dziecko.
Ja też coraz częściej rozważam odstawienie cyca i nie będę miała wyrzutów sumienia.
@JoannaMP a jaki jest wymóg żeby sztucce dostać ? Jutro robię napad na DM ![]()
Ciekawe od czego to zależy że jedni dostają od razu a drudzy muszą pisać
@wesolaMama24 świetnie że mogłaś tyle miesięcy karmić, każdy dzien byl wazny
na mm tez bedzie dobrze
Ty musisz zadbać o siebie aby mieć siłę dbac o malucha
No ok, tak się tylko zastanawiałam z czego może się to brać. Bo gdzieś czytałam że tak się dzieje jak mleko zalega w piersiach ale w sumie to dziwne że tak się dzieje jak jednak się karmi dziecko tylko piersią. To szybkiego powrotu do zdrowia.
@Mom.of.two to fajnie że trafiłaś na kogoś kto Ci pomogła podjąć decyzję. Czasem faktycznie nie warto stawać na rzęsach jeśli wszystko jest na nie.
Mi przyszło po raz 4 powiadomienie o oliwkę żeby odebrać ale a jej nie lubię wolę jednak balsam stosować odkąd poniszczyła mi wiele ubrań ![]()
Ja juz sie pozbyłam tych ubrań z oliwki, a oliwki została mi połowa ![]()
Ja też już nigdy nie kupię tej oliwki ![]()
Mowicie o tej oliwce co w Rossman byla do odebrania za 1 gr? Odebralam, ale nie uzywalam
Tak o tej. Trzeba uważać bo niszy ubrania na żółto i nie da się ich uratować nawet piorąc w 90 st
O rety, to dobrze, ze jeszcze jej nie uzywalam.