Dziewczyny - zawsze jak coś Was niepokoji, szczególnie młode mamy, pamiętajcie że zawsze o wszystko pytać położna ona od tego jest- chyba że ta okaże się niedostępna babą no to wtedy pediatra już tylko pozostaje....to tak nawiasem ;))
Fajnie że sprawa się wyjasnila, że to tylko krwiaczek...będziesz teraz spokojniejsza ;)
Pokrzywa fajnie że się wszystko wyjaśniło
Ewcia88- położnej lub lekarza, bo w teorii więcej wie. Ale słowa położnej przy najmniej by mnie uspokoiły do momentu wizyty u specjalisty.
Dziewczyny obserwuje codziennie oczko i mogę śmiało powiedzieć że krwiaczek ustępuje już nie jest taki duży jak przed kilkoma dniami:)
Pokrzywa to super :) widzisz, niepotrzebnie się martwiłaś :) ale zawsze warto sprawdzić i zapytać lekarza w razie wątpliwości, od tego przecież jest :)
Pokrzywa to super pewnie niedługo już go nie będzie
Wiem dziewczyny że pewnie niepotrzebnie się martwiłam ale stwierdziłam że zadam pytanie na forum no napewno coś dobrego mi podpowiecie i tak też się stało dziękuję :)
To super, że przechodzi. Forum od tego jest, aby się pytać. Żadna z nas nie jest wszechwiedząca, a wiele może mieć ciekawe i pomocne doświadczenia, więc warto pytać :)
Pokrzywa kto pyta nie błądzi :) służymy pomocą :)
Oczko na pewno będzie piękne, błyszczące jak 5 złotych.
Pokrzywa od tego tu jesteśmy żeby sobie doradzić, pomóc i się wspierać :)
Już się prawie wchłoneło:) dzięki dziewczyny za ciepłe słowa:)
Pokrzywa najważniejsze, że już wszystko wraca do normy i nie musisz się martwić :)
O i widzisz! Oczko będzie pikne!