Czerwona plamka w oczku

Dziewczyny - zawsze jak coś Was niepokoji,  szczególnie młode mamy, pamiętajcie że zawsze o wszystko pytać położna ona od tego jest- chyba że ta okaże się niedostępna babą no to wtedy pediatra już tylko pozostaje....to tak nawiasem ;))

Fajnie że sprawa się wyjasnila,  że to tylko krwiaczek...będziesz teraz spokojniejsza ;)

Pokrzywa fajnie że się wszystko wyjaśniło 

Ewcia88- położnej lub lekarza, bo w teorii więcej wie. Ale słowa położnej przy najmniej by mnie uspokoiły do momentu wizyty u specjalisty.

Dziewczyny obserwuje codziennie oczko i mogę śmiało powiedzieć że krwiaczek ustępuje już nie jest taki duży jak przed kilkoma dniami:) 

Pokrzywa to super :) widzisz, niepotrzebnie się martwiłaś :) ale zawsze warto sprawdzić i zapytać lekarza w razie wątpliwości, od tego przecież jest :) 

Pokrzywa to super pewnie niedługo już go nie będzie

Wiem dziewczyny że pewnie niepotrzebnie się martwiłam ale stwierdziłam że zadam pytanie na forum no napewno coś dobrego mi podpowiecie i tak też się stało dziękuję :) 

To super, że przechodzi. Forum od tego jest, aby się pytać. Żadna z nas nie jest wszechwiedząca, a wiele może mieć ciekawe i pomocne doświadczenia, więc warto pytać :)

Pokrzywa kto pyta nie błądzi :) służymy pomocą :)

Oczko na pewno będzie piękne, błyszczące jak 5 złotych.

Pokrzywa od tego tu jesteśmy żeby sobie doradzić, pomóc i się wspierać :) 

Już się prawie wchłoneło:) dzięki dziewczyny za ciepłe słowa:) 

Pokrzywa to super :)

Pokrzywa najważniejsze, że już wszystko wraca do normy i nie musisz się martwić :) 

Masz rację karolinach:) 

O i widzisz! Oczko będzie pikne!

Dokładnie tak będzie :)