Czas dla rodziców

A może u was w okolicy jest kino wyświetlane w pod gołym niebem. U nas czasami jest coś takiego organizowane jak pogoda dopisuje. 

Ja bym przez ten czas po prostu odpoczela.  Od jakiegoś czasu myślę już żeby wcisnąć gdzieś dzieciaki na cały dzień,  odespać się z mezem za wszystkie czasy , isc spokojnie gdzies na obiad czy pizze i po prostu posiedzieć ;) 

A tak to kino , jakiś piknik czy spacer w fajnym miejscu ( my mamy solanki blisko ) , zakupy tylko we dwoje , obiad w restauracji . 

Bilard, wspólny wypad na rybki, spacer po lesie, wynajem domku nad wodą. Kto co lubi jakie ma pasje :)

Pcheła, teatr lalek? Spektakle są w dzień. Jeśli macie szanse wyskoczyć wieczorem gdy córa śpi to teatr. Gry planszowe ze znajomymi? Masaż dla dwóch osób równocześnie? Są gabinetu dla ciężarnych 

W tym tygodniu udało mi się zrobić i tarte i dwa marcinki po 25 placków ;) dziś robię bloczek a jutro pizzę ;)

Ja nie mam czasu na wyjścia z partnerem ale może jak syn będzie większy to czemu nie . Póki co jeździmy z nim wszędzie bo chcemy mu wszystko pokazać . Ale taki wypad nawet na kilka godzin do kina by się przydał :) 

Aneczka ale mi smaka narobiłaś na słodkie tymi ciastami :* 

Pati Marcinek chodził za mną codziennie aż w końcu znalazła się okazją do zrobienia. Bo nie oszukujemy się jak zaczęłam robić ok 16.30 to skoczyłam ok 22 :p czasu to dużo zajmuje. Jeszcze jak ma się dziecko :p ale mimo wszystko uwielbiam piec ciasta :) i nie przestaje tego robić ;)

My też zawsze jeździliśmy wszędzie z synkiem i to nie dlatego że nie miał kto z nim zostać, ja poprostu nie miałam serca zostawiać go i tak bezczynnie bez niego robić fajne rzeczy. CHyba jestem za bardzo związana z nim i ciezko mi odciąć pepowine :)