Hahaha no jak zawsze 15 minut roboty, a potem godzina sprzątania
niestety ![]()
Karmiłam swojego synka mlekiem kozim, a od tygodnia testuję kaszki caprima z tym właśnie mlekiem. Dla mnie to najszybsza opcja, jest kilka smaków to mamy z czego wybierać ![]()
Interseuje mnie ten temat. Mogłabyś opowiedzieć troche wiecej na temat mleka koziego? W jakiej formie było to mleko i skad je kupowałaś? Od jakiego wieku dziecka włączyłaś je do diety?
Z tego co widziałam to jest kilka firm które mają takie mleko w swojej ofercie. Bardzo mało zagłębiałam się w ten temat ale chyba stosuje się je też w przypadku alergii na białko mleka krowiego, chociaż tu pewności nie mam i ręki nie dam sobie za to obciąć
Tych kaszek to ni znam. Aż poczytam
O super za foto mysle.ze.sie przyda ![]()
U mnie na szybko kaszka mamuko, kasza manna z bananem, malinami lub owsianka dobrze zmielona z owocami. Raz kupiłam Bobovita kaszkę po 6mż to nie byłan zadowolona. Kupiłam bezmleczna, do rozpuszczenia z wodą. Ale mm bardzo wyczuwalne , początkowo mała nie chciała jeść. Po paru próbach wykończyłyśnmny kaszkę
wyglada smacznie ![]()
Fajny pomysł na to, żeby dzieci wybrały sobie to na co mają ochotę. Myślę, że to buduje całkiem zdrową relację dziecka z jedzenie.
Dokładnie, pozwalając dzieciom wybierać uczymy je zdrowych nawyków
mój jak by mógł to nic by nie jadł .
Oj, znam to
jakby mógł, to żyłby chyba samym powietrzem i zabawą no i słodyczami
Oo ale ładnie kolorowo
ooo jak ładnie kolorowo , chętnie bym sama takie zjadła ![]()
pyyychotka
samo zdrowie
Mmm, jakie pyszności ![]()
czym wykrajałaś te gwiazdki ? ręcznie ? ![]()
Gdzie takie minarurki widelczyki zdobyłaś ![]()
![]()
???