Ciuszki w rodzinie

Hahaha dobre ;) uśmiałam się;) ciotka żałowała zabawki dziecku czy jak ;) Ja jak zawoziłam ciotce paki toreb dla kuzynki to powiedziala ja biorę ale wy się rozliczajcie same ;) mi nic do tego;) ale ja nic nie chcialam i nic nie dostałam;) 

Fajnie jest jak ktoś coś okazyjnie da wiadomo dla dziecka ;)

Ja pożyczając od kuzynki ubranka zawsze staralam się coś tam zawieść dla małej czy kolorowanki ksiazeczki  czy coś innego aby ten dzieciak się ucieszył zeby nie było ze ja tylko biorę zaznaczam że wszystko zwracałam a mimo to czułam taka potrzeba coś tam dać małej;) 

Ale jak bym pewnie nie nie dala to tez by nic nie mówiła;) 

Teraz od bratowej dostalismy jakies ubranka to podziękowałam i tyle bo też jak ja coś mam to tez jej daje  wiec tam inna relacja ;) 

ja teraz też dostałam ciuszki od koleżanki z pracy, które nie zdązyła założyć, niektóre to jeszcze z metkami. oczywiście nie chce nic za to, zostawiłam kopertę dla dziecka do skarbonki to mi oddała i powiedziała, żebym nie przesadzała... tak mi głupio... i nie wiem co dalej z tym fantem:p

ja dostaje ciuszki od mojej mamy koleżanki z pracy :D 

po chłopcu a ma dwie córeczki :) ale zawsze nie przydadzą 

Idziemka, to też kup zabawkę i daj bezpośrednio dziecku, wtedy mama nie zabierze :)

Idziemka

dokładnie zrobiłabym tak jak pisze Fajerka :)
Dałabym zabawkę i tyle :) Ale dziecku, nie jej hehe :D

Ja też nie chciałam nic, a córa dostała zabawkę :)

Znajoma ostatnio oddawała kurtkę po swojej małej, super parkę na wiosnę, nie chciała nic, to dałam jej córce Kinder czekoladki i Jajo ;) Nie miała jak odmówić :D

myślę podobnie jak Fajerka ;)zawsze coś mozna dziecku kupić takiego co sie przyda i bedzie zadowolone;) 

czasami to tak głupio potem sie zachować;) 

u nas długo był etap tubek 

wszędzie jakaś musiałam mieć tak je lubiala

w pewnym momencie uzbierało nam nie chyba z 30

bo każdy kto przychodził kupował jej tubki czy promocja jakaś haha

tak zrobię kupię jakieś słodycze;p bo zabawek to ma tyle ze nie ma gdzie tego trzymac;p

Ale jakie tubki z musami owocowymi? 

Ja czasem takie kupuje z Kubusia czy gerber, bobowita a czasem sama robię. 

Tak dokładnie 

super się sprawdzają do tego tubki od twistshake 

nawrt kupowałam słoiczki jakieś z biszkoptami to jej przeglądałam do takiej tubki na wycieczki 

teraz już ma 1,5 roku i bardzo lubi z Tymbarka 

platki owsiane z owocami 

czy ryzone 

teraz kupiliśmy takie typowo drugie śniadanie i jej bardzo smakują :) 

Ja te tubki w ciąży zajadałam 😁

Idziwmka o ile mama nie zabrania slodyczy;)

moj maz je uwielbia :L ja to jestem jedno wielkie dziecko gorzej niż moje własne dzieci bo one nie sa wybredne jeszcze :L 

ale jak mi coś sie nie podoba to tego nie zjem :L 

Aniska to chyba i tak lepsze nic czekolada:D

o ja to uwielbiam czekolade i wszelkiego rodzaju czekoladki i wszystko co słodkie;) ze mnie koleżanki to sie śmiały jak usłyszały że na poród to miałam słodycze popakowane;) ale nie miałam innych rzeczy;) priorytety na 1 miejscu;)

Moi rodzice co jakiś czas robią nam paczki z UK to połowa to słodycze dla mnie

maz wgl nie je słodkiego 😂

Ja też dostałam ubranka od kuzynki męża dla córki. Nie chciałam też za darmo brać,więc jak przyjechaliśmy to po prostu przywieźliśmy prezent dla jej córki. Myślę,że to normalne nawet jak ktoś przychodzi do rodziny to też zawsze jakiś prezent dla dziecka daje. Nie przejmuj się to jest Wasza umowa 

Kasia tamte słodycze są 👌 

Nooo coś innego 😃😃 

a zawsze się chce tego co się nie ma 😂 

mi przez pierwszy rok wgl było ciężko przyzwyczaić się do jedzenia itp w PL 

do dziś dużo rzeczy mi brakuje z UK 🙈 

Kasia a długo mieszkacie już w Polsce ?

Myszka a nie przejmuj się to tylko gadanie . Skoro Twojej kuzynce to odpowiada to nie ma co się stresować