Ciasta - przepisy

O nieee, ale narobiłaś ochoty, a tak bardzo nie chce mi się robić ,:smile:

Ja polecam ten sernik, jest pyszny i szybki :ok_hand:t2:

A macie jakiś przepis na mini pączusie serowe? Tylko takie nie do Thermomixa. Chodzą za mną od dawna A nie wszędzie da się kupić naprawdę dobre i świeże

Polecam z tego przepisu :wink:

1 polubienie

My zawsze kupujemy pączki po dwa trzy smaki i to nam wystarczy , więcej nie zjemy i się potem robią suche

Apropos paczkow, bylam wczoraj w Cerfie i patrze ze juz stoisko jest i paczki sluchajcie wszystkie :, dubajskie, z malina, z toffi, z roza, z marmolada, slony karmel no kurcze wszystkie tylko nie MA Adwokatowych. Wkurzylam sie bo naprawde je bardzo lubie a ciezko je dostac, rok temu na tlusty czwartek tez mialam problem

1 polubienie

Może jakaś lokalna cukiernia będzie miała?
Ja też dawno adwokatowych nie widziałam w większych sklepach.

Ja też robiłam z tego 3/4 dni temu i wyszły dobre, ale ja nie dodałam cukru piudru do ciasta, tylko posypałam paczki zwykłym cukrem z cynamonem :rofl::heart:

A robił z was może ktoś sernik Lotus ? I ma jakiś fajny sprawdzony przepis ? :smiley:

1 polubienie

Też się na niego czaję i chciałbym zrobić ale jest tyle przepisów w internecie, że ciężko coś wybrać . Najlepiej właśnie z polecenia.

1 polubienie

Sernik Lotus bez pieczenia - Po Prostu Pycha Ja się na tego czaję bo mi wyskakuje ciągle na fb filmik jak go robią :see_no_evil:

3 polubienia

Narobiłas mi smaka , oj narobiłaś, też go widzę non stop w necie :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

1 polubienie

A ja dzisiaj byłam u ginekologa , i patrzę moja Pani ma go na swoim talerzyku do kawki więc tak chodzi za mną , że muszę już go zrobić :speak_no_evil::speak_no_evil:

2 polubienia

Ooo dziękuję , fajnie rozpisany krok po kroku lubię takie przepisy w których wszystko wyjaśnione .

A jak maluszek? Znasz już płeć? Kto z rodzinki najbardziej sie nie może doczekać maluszka :grinning::grinning:?

1 polubienie

A wiecie gdzie można kupić ten krem i ciastka ? :smiley: @DaNutka wszystko dobrze :heart_eyes: płci jeszcze nie znam, może coś więcej się dowiem na połówkowym , bo coś się nie chce pokazać :smiley: u nas to wszyscy nie mogą się doczekać :speak_no_evil: a wgl najmłodsza kuzynka 4 miesięczna :speak_no_evil::speak_no_evil: będzie miała z kim się bawić :smiley:

1 polubienie

Kremy są na promocji w Auchan i Intermache na pewno . Podejrzewam,że jak i kremy to ciastka będą.

1 polubienie

Ciastka w Biedronce też kiedyś widziałam ale czy są nadal to muszę sprawdzić .

1 polubienie

Oo dziękuję bardzo :smiling_face: dobrze że chociaż mam Intermarche w moim mieście :slight_smile: tylko nie jest mi pod drogą i chyba zamówię z allegro to zrobię w następnym tygodniu :smiley:

Ooo kocham , narobiliście mi smaka