Mój teraz też zamyka, ale ze względu na małą. Chociaż przy otwartym często spała i nic jej nie było
Mi też ciągle gorąco raczej bylo
Ja miałam po ciąży straszne uczucie gorąca. Czego bym nie zrobiła, to czułam się jakby byli ze 30 stopni w pokoju
Mi też się odmieniło po ciąży i jestem teraz zimnolubna. Chociaż stopy i ręce dalej mam czasami zimne.
Ja ręce i stopy też wiecznie jak lód i też zostałam zimnolubna, chociaż kiedyś było to dla mnie nie do pomyślenia
To mi aktualnie wszytsko dretwieje ,zwlaszcza dlonie i jak siedze dluzej to czuje ze nogi napuchniete sie robią i palce u rąk tak samo .
Mi na początku ciąży było raczej zimno, ale od mniej więcej 2 trymestru też było mi wiecznie gorąco, a nocami duszno, nie było czym oddychać.
Noce w zaawansowanej ciąży były okropne. Nie dość, że gorąco to budziłam się za każdym razem jak chciałam się przetoczyć z boku na boczek.
Ja na szczęście się oduczyłam przekręcać na boki. Spałam tylko na lewym, bo na prawy jak tylko się przechyliłam, to od razu miałam zgagę
Kurcze nie wiem dalej co to zgaga w ciazy , i dobrze w sumie
Ja większość przespie na prawym boku właśnie jak na lewym
Ja jak sie budze w nocy to na siku ,ale czasem sie boje wstac bo juz czasem usikam i nie dolecę do łazienki a to nie tylko kilka kropel, a leci ciurkiem czasem
Po urodzeniu juz wroci do normy mam nadzieję, tak jak.po pierwszej.
To zazdroszczę! Całe szczęście po porodzie jak ręką odjął, zgaga przeszła od razu, ale męczyła mnie od 4 lub 5 miesiąca
Ojej, współczuję też miałam problemy z nietrzymaniem moczu, najgorzej było przy kichaniu
ćwiczyłam trochę z fizjoterapeutką i było lepiej