Ciągłe uczucie zimna

Mój teraz też zamyka, ale ze względu na małą. Chociaż przy otwartym często spała i nic jej nie było

Mi też ciągle gorąco raczej bylo

Ja miałam po ciąży straszne uczucie gorąca. Czego bym nie zrobiła, to czułam się jakby byli ze 30 stopni w pokoju :hear_no_evil:

Mi też się odmieniło po ciąży i jestem teraz zimnolubna. Chociaż stopy i ręce dalej mam czasami zimne.

Ja ręce i stopy też wiecznie jak lód i też zostałam zimnolubna, chociaż kiedyś było to dla mnie nie do pomyślenia :rofl:

To mi aktualnie wszytsko dretwieje ,zwlaszcza dlonie i jak siedze dluzej to czuje ze nogi napuchniete sie robią i palce u rąk tak samo .

Mi na początku ciąży było raczej zimno, ale od mniej więcej 2 trymestru też było mi wiecznie gorąco, a nocami duszno, nie było czym oddychać.

Noce w zaawansowanej ciąży były okropne. Nie dość, że gorąco to budziłam się za każdym razem jak chciałam się przetoczyć z boku na boczek.

Ja na szczęście się oduczyłam przekręcać na boki. Spałam tylko na lewym, bo na prawy jak tylko się przechyliłam, to od razu miałam zgagę :hear_no_evil:

Kurcze nie wiem dalej co to zgaga w ciazy , i dobrze w sumie :slight_smile:
Ja większość przespie na prawym boku właśnie jak na lewym :wink:

Ja jak sie budze w nocy to na siku ,ale czasem sie boje wstac bo juz czasem usikam i nie dolecę do łazienki a to nie tylko kilka kropel, a leci ciurkiem czasem :frowning:
Po urodzeniu juz wroci do normy mam nadzieję, tak jak.po pierwszej.

To zazdroszczę! Całe szczęście po porodzie jak ręką odjął, zgaga przeszła od razu, ale męczyła mnie od 4 lub 5 miesiąca :cry:

Ojej, współczuję :frowning: też miałam problemy z nietrzymaniem moczu, najgorzej było przy kichaniu :sweat_smile: ćwiczyłam trochę z fizjoterapeutką i było lepiej