Aneczka ja miałam pampersy po terminie, koleżanka dostała od właściciela sklepu. Były rok po terminie i wchłaniały tak samo jak inne, nic się nie zbryliło w środku, nie pachniały inaczej. Nie uczuliły. Więc w tym przypadku data to raczej spełnienie wymogu.
Patrycja może po prostu dostały wilgoci i dlatego tak się stało?
Jezeli nie dostanie sie do nich powietrze czy wilgoc nie powinno sie nic stac tak samo jak chusteczki jak dobrze je zamykamy to beda dluzej wilgotne i nadawaly sie do wytarcia a przy otwartym opakowaniu czy rozerwanym juz szybko wyschna
Karolina no tam dlatego nie zawsze termin przydatności jest adekwatny
Kasia dokładnie. Trzeba przechowywać w odpowiedni sposób i wszystko będzie ok :)
odnosnie tytulu wątku chusteczki teraz byly w promocji w gazetce ale niestety w sklepach nie bylo a jak u was z dostepnoscia ? kupowal ktos komus sie udalo ;p
Mamakisi w gazetce biedronki była promocja na 3 pak chusteczek Dada Everyday że cena regularna to 9.99 a w promocji 7.99 mąż był wieczorem po pracy i były. Nie było problemu z ich dostępnością
Ja jutro muszę skoczyć po chusteczki jakieś ,zobaczę co tam mają ciekawego.
Ja tych nie używam więc nawet nie patrzyłam czy jest promocja. Podobno są średnie. Chociaż różnie to bywa jedemu coś pasuje drugiemu nie :)
Ja tez z Dady rezygnuje zostaje waterwipes albo derma ewentualnie jeszcze z babydream ale rozowe ;) lapie tylko produkty na promocji sprawdze jak sie maja chusteczki z pampres bo akurat kupilam w trzy pak za 16 zl ;)
U nas te się sprawdziły i przy nich zostaliśmy
Mu używamy z dady z babydream i z pampers i wszystko spoko . Właściwie to bez różnicy chyba że do buzi się używa to czasem kropeczki wyskakują więc wtedy najlepsze są te z sama woda
Mamakisi ja buźkę wycieram tylko wacikiem lub ręcznikiem papierowym zamoczonym wodą, chusteczkami nigdy.
Ja używałam Dada tych 72 szt lub sensitive. Ogólnie Dada są niedrogie i dobre. Nie uczulaly i byly dobrze nawilżone.
Czy wy też tak macie że jak używacie chusteczek dluzszy czas bez zmian to one zaczynają wam śmierdzieć kupa?
Pampers sensitive chyba jakiś czas mieliśmy i też były ok, ale tez drogo wychodzą, są takie zapachowe Fresh jeszcze, ale już gorszy skład chyba miały i jakaś nowa seria Pure której nie testowaliśmy
Chusteczki tylko do przecierania miejsc piekuszkowych. Na spacerach czasem rączek. Ale najczęściej mam wodę przy sobie więc chusteczka i woda idzie w ruch
Patrycja ja tak nie mam :)
Paulinek ja testowałam wszystkie, które wymieniłaś i były ok, nie uczulały, zapach też ładny. Ale są dość drogie.
Mi udalo sie kupic pampers sensitiv w promocji w biedronce za trzypak ;) Pampers pure tez ich jeszcze nie mialam ale w rossmanie mozna je dostac jak sa w promocji za niecale 8 zl ;) Jeszcze ktos masowo uzywa chusteczek na rozne sposoby to warto inwestowac w tansze alternatywy a jak tylko do wycierania pupy w szczegolnosci lepiej wiecej doplacic niz pozniej leczyc ;)
Patrycja, ja używam praktycznie od samego początku tych samych - Babydream (zielono białe) sensitiv i nie pachną mi kupą. Zresztą, po kupie najczęściej synka biorę do wanny i podmywam. Chcę żeby czuł się swieżo, a dodatkowo wykorzystałabym chyba z pół paczki na takie jedno kupsko, także wolę go podmyć:D
My Też mamy zazwyczaj wodę do picia że sobą i z niej korzystamy plus suche chusteczki Ale wiadomo czasem na szybko przetrze się się buzię czy rączki .