Chiński kalendarz poznawania płci dziecka

Ja miałam wrozone z obrączki i wyszło chłopak , dziewczyna , chłopak a jak narazie mam dwóch chłopaków , może kolejność nie ta . Może w  przyszłości się doczekam dziewczynki xD 

juz dokładnie nie pamietam jak to było ale obrączka na sznurku najpierw wisiała nad moja dłonią a później nad szklanka z woda (wody do połowy ) i jak robiła obrączka kółeczka to była dziewczynka a jak odbijała się od ścianek w linni prostej to chłopczyk i chyba jakoś się to liczyło ale już dokładnie nie pamietam bo z 10 lat temu mi wrozono xD 

Ja też nie wierzę w tego typu rzeczy, traktuję je jak źródło rozrywki, dobrej zabawy. Horoskopy, wróżby, różne zabobony (piątek 13, czarny kot, rozbite lustro) to są takie rzeczy, które nie są znaczące dla mnie. 

horoskopy wróżby niby sie nie wierzy a jednak człowiek ciekawy;) 

ja nigdy nie byłam u wrózki ale wiem ze są osoby które często korzystają z takich usług;)

Ja niby nie wierzę, ale czasem się wszytsko tak składa jakby się to sprawdzało jednak. 

Tutaj prawdopodobieństwo że się prawdzie wynosi 50%, więc wielu osobom może się sprawdzić :D