Kargaw to faktycznie w tę sttronę to już nie fajnie;/
Moja kuzynka właśnie me ten rozmiar i bierze to co jest nie to co jej się podoba . Przykre bo nie moze chodzić w tym co jej się podoba
Ja mam 37 ale latem w 5-10-15 trafiłam na baletki za 15zł rozmiar 36 i były idealne :) w sinsay za to muszę brać 38 bo 37 są strasznie ciasne
Ja mam 38.5 i mam problem z kupnem butów.. 38.za małe, a 39 za duże.. muszę naszukac się zanim coś kupie
Ja mam 40.5 adidasy jakieś to biorę 41 zimowe tak samo ale szpilkę jakąś albo sandalka to masakra w Deichmann mają fajna rozmiarów bo zazwyczaj 40 na mnie pasuje ale trzeba się trochę naprzymierzać. Chociaż w lecie zamówiłam sobie z Nike 40.5 i musiałam odesłać bo zamale były wymieniłam na 41
Justyś ja też właśnie muszę się naszukać:D
To jak ze spodniami u mnie przed pierwszą ciążą bylo ;) albo za krótkie nogawki albo za szerokie w pasie ;)
Te połówki to katastrofa z butami;) ja głównie chodzę w adidasach balerinkach i wtedy zazwyczaj kupuje 40 i są akurat raz miałam 41 ale kupiłam okazyjnie przez net ale długość wkładki była jak na 40 więc też na to warto zwracać uwagę bo te 40 nie zawsze takie same ;(
Tak rozmiar rozmiarowi nie równy czasem 40 ma dłuższą wkładkę niz 41 innej firmy trzeba na to patrzeć
Właśnie ja nie rozumiem dlaczego nie ma standardu, tylko każdy sobie ;/
No dziwne ..
Pojechałam z mężem tydzień temu do ch bo chciał spodnie. Przez internet Ci mężczyźni są poszkodowani bo albo same rozmiary s albo czerwone i zielone:D weszliśmy do Reserved i te rozmiary to kosmos. Wziął do przymierzalni kilka modelow l i każdy inny rozmiarowo. A jedne to szyte były niecwiem na kogo. Tak szerokie i krótkie.. i to nawet s była ogromną.
Mi czasem wstyd ile rzeczy zwracam z zamówienia internetowego. Ale no kurcze jak raz zamawiam M i jest dobrze a później sie okazuje, że za duże lub za małe.
Ja też wolę jednak przymierzyć, bo na prawdę te rozmiary są w cały świat;/
ja też dużo zwracam ale faktycznie to mi nie pasuje to po co mam to trzymać
ja zamawiam dzieciakom, ale to zawsze są duże zakupy bo muszę brać każdemu po dwie pary bo nie wiem ,która będzie pasować. Jak u córki robiłam tak notorycznie tak teraz rzadziej bo jednak to duża kasa zamrożona
Czasami te zwroty właśnie trochę trwają zanim paczkę się odeśle zanim przyjmą i zwrócą to kilka dni w plecy ;(