Butelki mammafeel

kalusia dziękuje <3

Teraz widzę w smyk co chwilę promocje. Teraz było 10 % zniżki na rzeczy dla niemowląt , wchodziły w to tez ubranka z przeceny to naprawdę ubranka mi wyszły za grosze taniej niż w pepco 

Dawno nie byłam na smyku muszę tam zajrzeć 

Muszę częściej zaglądać na stronę smyka.

Tak w smyku często są promocje i za grosze można coś kupić 

ja właśnie mało jestem w smyku ale muszę zajrzeć w takim razie. U nas jest strasznie ciasny ten sklep więc zazwyczaj go unikałam i wybierałam przestronne pepco. Ale w pepco rzeczywiście to juz nie te przeceny co kiedyś 

Ja ogólnie na wsi to żadnego sklepu dziecięcego nie mam. Także czatuje głównie online.  Peoco mam ok.10km od domu ale chłopięcych ubranek dla niemowlaka niewiele więc nie bardzo jest w czym w ogóle wybierać.

W Pepco czy w Sinsay można kupić tanio aoe jakościowo różnie bywa..w smyku ogólnie jest drogo ale jak są promocje to naprawdę warto, ostatnio kupiłam dla siostry córki 6mc komplet 3czesciowy koszulka z dl.rekawkiem, bluza i legginsy za 24zl;) także warto zajrzeć bo są piękne dziecięce body i koszulki z fajnymi napisami;) piękne body dla dziewczynko z nowej kolekcji z napisem" piękna jak mamusia";) za 25zl;) ubranka jakościowo są super;) 

Ja pepco i inne sklepy mam 10km od domu i tylko przy okazji zajeżdżam. Po pracy to robię s?ybkie zakupy i jadę dzieci odbierać..  także też wolę zakupy online siedząc na kanapie i pijąc kawę zamiast biegać po sklepach :d chociaż czasami fajnie i pobiegać..  ;)

Ewcia super cena ale ja mam wrażenie że w smyku to loteria zresztą w innych sklepach podobnie albo coś trafisz albo nic;) jakościowo też różnie zdążyło mi się kupić coś niezbyt dobrej jakości ale to na promocji wyprzedaży więc zawsze nie żałuję;) fajne za outlety jak macie gdzieś blisko warto tam zajrzeć;) 

Ostatnio 5.10.15 miało fajne okazyjne ceny ale on linę w sklepie nic ciekawego nie znalazłam może taki punkt akurat;) no i ciekawostka;) ostatnio kurtki e Sinsay 33 zł ale do rozm 92 powyżej już 39 więc też te mniejsze rozmiary jednak w niższych cenach, i kolejna uwaga ceny się różnią online a w sklepie ostatnio właśnie w sklepie kupiłam ubranka które były tańsze niż online;)

Z ubrankami ogólnie jest loteria. Czasem.cos fajnej jakości a następnym razem tej samej marki totalna klapa.  A rozmiary to już w ogóle czasami wielka niewiadoma.  My nosimy 68 obecnie. Body pepco i sinasy już takie na styk. A man jakoes z lupilu czy Reserved i luźne są jeszcze. A pajace to już w ogóle zaraz będą za małe (Disney tuffy i pepco) A 74 jeszcze za długie. I właśnie muszę coś poszukać z pajacy takiego pomiędzy... jakieś sugestie może?

Klaudia zerknij na sinseya dziś do wyprzedaży 20% mniej ale strasznie wolno się ładuje strona i szybko uciekają produkty z koszyka;( chociaż ja kupiłam to na czym mi zależało najbardziej mianowicie spodnie narciarskie;) 

Zerkam zerkam. Ale pajace 74 są za duże. Brakuje mi rozmiaru między 68 a 74 :P

Albo po prostu będę musiała przekonać się do tych bez stópek

Ja mam ten sam problem niektóre 68 już za małe a 74 za duże i bądź tu mądry...

Jeśli chodzi o sinseya to polecam czytać opinie bo czasami te rozmiary są nieadekwatne do tego co piszą ;) bynajmniej ja się zawsze tym sugeruje;) 

Z tymi ubrankami, ich jakością i rozmiarami to totalna loteria zamawiając online. Jednak u nas króluje Pepco i Sinsay. Ogólnie jestem zadowolona. Zdarza się że w jednym z nich rozmiar 80 to w drugim w tych samych wymiarach jest już 86.

Na zakup droższych marek decyduje się przez platformę vinted. Naprawdę kupiłam sporo ładnych, niezniszczonych ciuszków. Niestety z rozmiarami bywa też różnie. Jednak jak nie mam pewności proszę o podanie wymiarów. Obecnie będę chciała zakupić w ten sposób komplet do chrztu i na roczek. 

Komplet do chrztu kupiłam piękny na Vinted z Zyzio &Zuzia. Polecam ta firmę! 🙂  niezniszczony a połowę tańszy 

Vinted super ale często trafilam ze rozmiary byly ubrań jakieś z du"py 

Ja też kupowałam komplet do chrztu z vinted z firmy mrofi ale za 80 zł kupiłam kamizelkę, spodenki, muszkę, i dwie pary bodow z krotkim i długim rękawem 

Ja ostatnio widziałam na ig dziewczynę, która kupowała body i mają 3 sztuki od rozmiaru 68-80 każdy był tej samej długości w zależności od marki. Ja teraz też kupiłam spodnie dla dziecka 62 i 68 i są też tej samej praktycznie dlugości ;/ 

Tak trzeba zawsze prosić o wymiary kupując np przez vinted bo np w Pepco sama mam body na 80 i 86 i te na 86 są mniejsze a niby jedna firma