Ból po prawej stronie brzucha u góry pod piersią

Dziewczyny to nas grudniowych jest 4 :wink: My mamy termin na 19 grudnia, a z usg na 12 grudnia. Mała w 28 tygodniu miała 1,400g i kopnięcia w żebra już znamy, dziewczyny, które ich nie odczuwają niech się cieszą :wink:
Jak leżałam na patologii to obok na porodówce urodził się 5 kilogramowy chłopiec - zajmował całe łóżeczko szpitalne i porównywany z dziećmi do 4 kg wyglądał jak miesięczniak. :wink:

Ja w sumie jestem bardziej grudniowo styczniowa. I mam nadzieje ze urodze w styczniu. :-).

Agniejeska może się uda ważne jest myśleć pozytywnie a co będzie to będzie :)ale trzymam kciuki !

Będziemy trzymać kciuki żeby udało się przetrzymać do stycznia :slight_smile: zawsze to lepiej dla dziecka jak jest z poczatku roku, my mamy termin na początek listopada więc może jeszcze uda się urodzić w październiku :wink:

O to już niedługo rozwiązanie :slight_smile: ale super :slight_smile:

Tak! Już się doczekać nie mogę :slight_smile: dziś ostatnie szlify w pokoiku i zostanie tylko dopieszczanie detali i układanie, ale to sama przyjemność :slight_smile:

Dziewczynka ? :slight_smile: czyli praktycznie wszystko gotowe to zaraz się pojawi maluszek :slight_smile:

Dziewczynka :slight_smile: dzisiaj bylam u siebie w szpitalu dostalam plan porodu do wypelnienia, liste rzeczy do spakowania i juz bede gotowa :smiley: takze czuje już, ze to coraz bliżej :slight_smile:

To już niedlugo. :).a jak córeczka bedzie miala na imię?

Będzie Antonina :slight_smile:

Ale super :slight_smile: i imię takie dostojne :slight_smile:

:slight_smile: a z imieniem dla dziewczynki miałam problem, mało które mi się podobało.

Ja miałam wybrane dla chłopca. Miał byc Jasiu. A dla dziewczynki nie. I końcu padło na julie. Ale to dlatego ze mieszkamy w Niemczech i Sprawdxalam na znajomym które imię sa oni w stanie wymówić bez problemów . i to jedyne które mi się podobało i nie przekrecali.

Lina9213 trzymamy kciuki za rozwiązanie. My też się spodziewamy dziewczynki i też wybieramy, przebieramy i imię na razie nie ustalone :wink:

Emiliisz a na kiedy termin?

Lina piękne imię wybraliście.

My z narzeczonym na początku ustalilismy, ze ja wybieram dla dziewczynki jakieś propozycje a on dla chłopca i wspólnie podejmiemy decyzję z danej puli zaproponowanych imion :slight_smile: Gorzej jak córeczka się urodzi spojrzymy na nią a ona wcale nie będzie wyglądała na Antonine :wink: podobno tak tez sie zdarza, że niektórzy zmieniają imie juz po urodzeniu bo jednak nie pasuje do dziecka.

Ja mam nadzieję, że jak zobaczę moją małą po urodzeniu to mnie natchnie na imię, bo na razie nie mam bladego pojęcia jakie imię wybrać.

Czasami właśnie lepiej poczekać nawet do narodzin :slight_smile: czasami może nas wtedy oświecić :wink:

A ja się tak przyzwyczaiłam do imienia ze jakoś sobie nie wyobrażam ze mialabym inaczej nazwać dziecko. Chociaz zobaczymy po porodzie.