Biżuteria z Waszymi dziećmi!

Witajcie drogie Mamy!

Wiemy, jak bardzo kochacie swoje maleństwa, dlatego przychodzimy do Was z ofertą personalizowanej biżuterii.

Miejcie swoje dzieci i ich daty narodzin zawsze na sobie na pięknych bransoletkach i naszyjnikach!

Zapraszamy po nie na PamietajDate.pl!

Pozdrawiamy
Zespół PamietajDate.pl

Ładne bransoletki ;) chociaż ja mam już bransoletkę z zawieszkami , imionami dzieci , męża oraz datą ślubu;) 

wow mega śliczne /)

Ja nie noszę żadnej biżuterii prócz obrączki bo nie lubię po prostu. Obrączka też tylko na większe wyjścia. Ale biżuteria ładna, super na prezent. 

Tyle, że jak sie rodzi maluszek to ciężko nosić taką biżuterię:(

Super taka biżuteria na prezent 🤩 bardzo mi się podoba. Chociaż mam urodziła się córka to oprócz pierścionków nic nie noszę 

Bardzo ładna i pomysłowa, świetna na prezent :)

Ładna biżuteria, chociaż aktualnie nie noszę praktycznie żadnej z uwagi na zainteresowanie syna :D Każdy łańcuszek czy bransoletka ląduje w jego łapkach :)

Cuekawy pomysl;) ja sie oduczulam noszenia bizuteri;/ ale jak corcia podrosnie pewnie znowu bede wkladala kolczyki czy łancuszek;) 

Oj wlansie mam ten sam etap ale zaczynam już pomalu wracać do biżuterii , najbardziej boje się o łańcuszek :(

Bardzo fajny pomysł. Ja natrafiłam się ostatnio na biżuterię, w której można umieścić swoje mleko lub kosmyk włosa dziecka. Jest też wersja z pępowiną.. :)  Po porodzie będę pewnie na coś się zdecydować :) Najbliżej mi do perełki z mleka :)

Piękna biżuteria. 

O tą z mlekiem matki też widziałam i moja pierwsza myśl to jednak była, że to już dla mnie ciut za dziwne :D

Z kosmykiem włosów to ok ale z mlekiem nie widziałam ;)

Też ostatnio trafiłam na ofertę firm, które robią biżuterię z mlekiem matki, kawałkami pępowiny czy kosmykiem włosów. Ale mnie to jakoś nie przekonuje, Niby pamiątka na całe życie, ale trochę to zbyt dziwne jak na moje gusta ;) 

Dla mnie bardziej ta pępowina czy łożysko dziwne :) mleko jakoś łączą z żywica czy czymś i taka kropelka powstaje :) jeśli ktoś nie wiem to pomyśli, że perła :) 

Pamiątka z kawałka pępowiny? Kurde co dziwne ale orginalne xD jeśli ktoś lubi to czemu nie. Ja osobiście nie potrzebuje takich rzeczy na pamiątkę. Potem cały dom tonie w "pamiątkach"

Widziałam pierścionek z mlekiem i był super :D 

Oj Ja też staram się wszystko w domu minimalizować... chociaż bransoletkę mam z imionami chłopców ale noszę ja cały czas.. jestem za rzeczami które faktycznie używa się czy nosi.

Tak.. pierścionek czy wisiorek jak najbardziej. Jest to coś co używamy. ALe reszta jakichś bibelotów to już kto lubi :) 

o mleku to słyszałam, ale o pępowinie nie :)