Bajki - słuchanki - z obrazkami :)

Cześć :blush:
Chciałam podzielić się czymś, co tworzę dla dzieci. Od jakiegoś czasu tworzę na YouTube własne bajki, słuchowiska i krótkie historie o czterech kocich bohaterach. :paw_prints: Znajdziecie tam:
:crescent_moon: bajki na dobranoc,
:headphones: słuchowiska,
:sparkles: magiczne historie,
:smiley_cat: zabawne kocie przygody.

Jeśli szukacie spokojnych bajek dla swoich pociech, może akurat Wam się spodobają. :heart:

:paw_prints: Świat Kocich Bajek
https://www.youtube.com/@ŚwiatKocichBajek

Będzie mi bardzo miło, jeśli zajrzycie. A jeśli Wasze dzieci mają pomysł na kolejną kocią przygodę, chętnie go wykorzystam! :blush:Możecie napisać w komentarzu na YouTube.

1 polubienie

Zerknę w wolnej chwili :wink:

1 polubienie

Dziękuję! :blush:

Ale fajny pomysł, na pewno zajrzę w wolnym czasie. Trzymam kciuki za rozwój kanału !

1 polubienie

Ale masz uspokajający głos!! Sama bym przy takiej bajce usnęła :rofl:

1 polubienie

:smiling_face_with_three_hearts: Bardzo dziękuję! Mam nadzieję, że bajki przypadną Wam do gustu. Miłego oglądania!

To chyba najlepszy komplement dla twórcy bajek na dobranoc! Bardzo dziękuję! :heart:

1 polubienie

Syn bajki uwielbia napewno zerkniemy :wink:

1 polubienie

Mój maluszek po mału będzie wchodził w tą fazę to zerknę z ciekawości

1 polubienie

Dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję :heart_eyes:

Przyjemny głos :blush: z pewnością puszczę dziecku jak bedzie czas

1 polubienie

Dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

Z chęcią zajrzymy :smiley:

1 polubienie

Bardzo miły głos , subskrybowałam i będę częściej zaglądać

1 polubienie

To samo miałam na myśli, jak usłyszałam

1 polubienie

Dziękuję, będzie mi bardzo miło! :smiling_face_with_three_hearts:

Bardzo mi miło, dziękuję! :face_holding_back_tears::heart: Mam nadzieję, że kolejne bajki również będą umilać Wam wieczory.

Dzień dobry :blush:
Chciałam Was jeszcze zapytać o opinię na temat baśni/legend. Dzisiaj nagrałam i zamieściłam bajkę o Szewczyku Dratewce. Czy tego typu bajki Wam (Waszym dzieciom) się podobają? Czy Waszym zdaniem warto tworzyć więcej takich historii? Czy może coś zmienić?
Poniżej wrzucam link do Szewczyka:

Jeśli macie jakieś pomysły na bajki, lub może Wasze dzieci chciałyby usłyszeć jakąś ciekawą historię z konkretnym bohaterem, dajcie znać :blush: Tworzenie bajek sprawia mi ogromną radość.