Apteczka na wyjazd z dzieckiem

U nas plasterki muszą być w zapasie zawsze :) działają cuda :) 

co do apteczki na wakacje to zazwyczaj pakuje połowę apteki domowej :D "na wszelki wypadek". Obowiązkowo termometr i inhalator :) dobrze, że jeździmy samochodem na wakacje bo inaczej bym się nie zmieściła :) 

u nas też chyba na każde kuku uderzenie i jęczenie pomaga kolorowy plasterek 

A jeśli jest z psiego patrolu czy księżniczkami to ból mija automatycznie :D 

U nas nadal sprawdza się dmuchanie :D Nawet już sobie chłopcy wzajemnie dmuchają stłuczone miejsca :D

Babciny sposób to nałożenie na ranę kremu nivea... Jak ja to zobaczyłam.. a rana zauważyłam dłużej się goiła 

Moje córki nie chcą używać plasterków :) Od lat leżą piękne ,bajkowe , kolorowe i chyba muszę je wyrzucić już :)  Mam wrażenie ,że się ich boją używać :D 

Dmuchanie i całowanie jak najbardziej :)

u nas to też nie może być taki zwykły plasterek :)

raz udało mi się trafić taki długi, do cięcia, w dziecięce wzory. Nie dość, że tanio wychodził to jeszcze można pociąć na jaką wielkość się chce 

Dobrze,  że u nas najlepiej pomagają buziaki ;) 

Sporo zaoszczędzacie :D mają niezły zarobek na takich plasterkach 

Co do plastrow polecam action;) 

40 sztuk za 2,74;) czy cos w podpbie nie spelna 3zl;)

Ja tylko dokupuje pudelka bo mala ciagle krzyczy plaster plaster;)  

Roznej wielkosci plastry z misiem lub pieskiem w pelerynie niczym bohater pedzacy z ratunkiem na obolałe miejsce ;) dzialaja ;D

nigdy w action nie patrzałam na plasterki. Muszę ich poszukać bo cena rzeczywiście super 

jak tanio :) nie wiedziałam o tym musze się przejechać do action 

Na aliexpress też widziałam w dobrej cenie ale boję się tam zamawiać takich medycznych rzeczy 

Ja za plastry płaciłam dość dużo ale leżą awaryjnie ;)  gdybym cały czas ich używała to szukałabym gdzie taniej ;)

U nas są właśnie etapy teraz, w których idzie ich więcej a są zaś dni, że zapominają 

Jeśli planujecie jakieś większe zakupy apteczne, to warto zajrzeć do DOZ stacjonarnie, mają bardzo  dobre ceny. 

ja częśto zamawiam na DOZ , ale online bo ceny są jeszcze niższe, ale faktycznie to jedna z tańszych stacjonarnie aptek w moim mieście 

Ostatnio tylko online kupuje bo stacjonarnie to ceny kosmiczne 

To ja chyba wolę internetową aptekę Gemini. Wydaje mi się że oni mają najtaniej.