Aplikacja vinted

Na olx akurat mało kupowałam ubrań, ale nie raz kupujący chcieli żebym wystawila jakąś rzecz na olx żeby mieli taniej

Wlasnie byly wtedy takie roszady , ze z jednej apki przechodzilo sie na wysylke na drugą :grin:

1 polubienie

Ale dawno nikt mnie już o to nie prosi :laughing::sweat_smile: kurde mogli by zrobić taniej wysyłkę na tym Vinted bym się pozbyła tych ubrań :laughing:

A pamietacie jeszcze czasy jak nie bylo olx tylko tablica? Tak to sie chyba nazywalo :grinning:

Nie pamiętam :laughing::sweat_smile: ja zawsze kojarzę olx :laughing:

A ja myslalam , ze to byla w ogole inna osobna platforma :astonished: ale zes mnie teraz zaskoczyla

Dokładnie , jak się doliczy ochronę kupujących i dostawę to się nie opłaca kupować na Vinted . Pamiętam tablicę ale też nie wiedziałam , że to było powiązane z olx .

A to juz teraz sama nie wiem :thinking: ale wydaje mi sie, ze sie przekształcili

Taak i nieraz jeszcze są te promocje ale to rzadko ,
@Sylwia96 nie słyszałam nigdy o tablicy , jedynie skojarzyło mi się to z tym że kiedyś się pinezka gdzieś przyczepiało w markiecie i numer podany

Tak, w Auchan dalej to dziala, ale mi chodzilo o tablica.pl taki portal i oni potem zmienili nazwe na olx :grinning:

Ooo u mnie nie ma tego sklepu więc nie wiem :face_with_peeking_eye:
A ja myślałam , że zawsze był olx

Ja nie znałam nawet takiej nazwy haha