E tam, mysle ze by sie ucieszyl ze strój sie podoba !
Możesz mu nawet przekazać że świetnie wygląda synek będzie dumny ![]()
Przebranie za myszkę Miki jest łatwe
Ja kiedyś na Vinted kupiłam czerwoną sukienkę w grochy, do tego uszy myszki Miki i przebranie gotowe
A sukienkę później wykorzystałam jeszcze kilka razy
Moze strój piratli? Wystarczy koszula, ciemne spodnie, przewizac chuste wokol pasa. Moze jakis rekwizyt uda sie kupic za pare zlotach ![]()
Odrobina wyobraźni i można wiele wyczarować ![]()
Mój mąż też by w to wlazł ![]()
pamiętam jak szliśmy na halloween, oczywiście zapomniałam, że mieliśmy zaproszenie i że mamy być przebrani
Jezu, ile się nasłuchałam, że mam jechać do lumpa i mu coś znaleźć ![]()
![]()
Macie pomysl jak zabezpieczyc sukienke przed popruciem ? Kupilam zwykła biala sukienke za grosze i musze ją wyciac tak jak miala Wilma, stwierdzilam ze zrobie to sama w domu bo ta sukienka bedzie na raz na pewno. Jak zabezpieczyc te " trójkaty" zrby sie nie popruly ?
Ja bym spróbowała lakierem do włosów albo bezbarwnym lakierem do paznokci ![]()
![]()
Bezbarwny lakier, albo cieniutka warstwa kleju na gorąco. Zależy jaki ma materiał ![]()
Tylko te kleje na gorąco nie raz pod wpływem temperatury nie są już takie ,białe " i mogą różnić się kolorystycznie a bezbarwny lakier czy lakier do włosów nie powinien się odróżniać
Ooo mam lakier do wlosow ktory mi smierdzi i go nie uzywam hahaha wiec moze sie wreszcie przyda ![]()
Hmm możliwe, chociaż myślę, że to musiałby zadziałać też czas, a jak to jest bal w przedszkolu, to myślę, że potrwa maksymalnie kilka godzin
ale pewności co do zachowania kleju w innej temperaturze nie mam
Ale mi chodzi że jak się wkłada do pistoletu biały to pod wpływem temp wychodzi np kremowy bynajmniej mój tak ma ![]()
Widzisz
znajdzie się dla niego inne zastosowanie ![]()
@Mamina ja byl spróbowała przykleic tasme dwustronna od wewnątrz, bezbarwana albo biala. Ja tak zrobilam tasma z 3m i dziala bez zarzutu
ale juz nie odklejam bo tasma jest mocna i ciągnie material wiec to raczej wariant na stałe
A to nie wiem, z tym się nie spotkałam. Podejrzewam, że cieniutka warstwa nie beylaby mimo wszystko widoczna
Oto Wilma 20 lat pozniej ![]()
![]()
![]()
![]()
Nie nooo … Fajnie to wyszło ![]()
![]()
![]()
Bardzo mi się podoba
czekam na efekt końcowy przed wyjściem na imprezkę ![]()
I czym zabezpieczyłaś ostatecznie materiał ?![]()
Niczym
material sie nie pruje za to mega ciezko bylo to wyciac bo bez krawieckich nozyc to bez szans w ogole. No ale tez wiedzialam ze to bedzie wersja budzetowa i moja, tak to bym kupila na allegro caly stroj za ponad stówę.