Andrzejki 2025

E tam, mysle ze by sie ucieszyl ze strój sie podoba !

2 polubienia

Możesz mu nawet przekazać że świetnie wygląda synek będzie dumny :blush:

Przebranie za myszkę Miki jest łatwe :grin: Ja kiedyś na Vinted kupiłam czerwoną sukienkę w grochy, do tego uszy myszki Miki i przebranie gotowe :blush: A sukienkę później wykorzystałam jeszcze kilka razy

1 polubienie

Moze strój piratli? Wystarczy koszula, ciemne spodnie, przewizac chuste wokol pasa. Moze jakis rekwizyt uda sie kupic za pare zlotach :slightly_smiling_face:

Odrobina wyobraźni i można wiele wyczarować :blush:

Mój mąż też by w to wlazł :rofl::rofl:pamiętam jak szliśmy na halloween, oczywiście zapomniałam, że mieliśmy zaproszenie i że mamy być przebrani :rofl: Jezu, ile się nasłuchałam, że mam jechać do lumpa i mu coś znaleźć :rofl::rofl:

Macie pomysl jak zabezpieczyc sukienke przed popruciem ? Kupilam zwykła biala sukienke za grosze i musze ją wyciac tak jak miala Wilma, stwierdzilam ze zrobie to sama w domu bo ta sukienka bedzie na raz na pewno. Jak zabezpieczyc te " trójkaty" zrby sie nie popruly ?

Ja bym spróbowała lakierem do włosów albo bezbarwnym lakierem do paznokci :thinking::smiling_face:

1 polubienie

Bezbarwny lakier, albo cieniutka warstwa kleju na gorąco. Zależy jaki ma materiał :sweat_smile:

Tylko te kleje na gorąco nie raz pod wpływem temperatury nie są już takie ,białe " i mogą różnić się kolorystycznie a bezbarwny lakier czy lakier do włosów nie powinien się odróżniać

1 polubienie

Ooo mam lakier do wlosow ktory mi smierdzi i go nie uzywam hahaha wiec moze sie wreszcie przyda :joy:

Hmm możliwe, chociaż myślę, że to musiałby zadziałać też czas, a jak to jest bal w przedszkolu, to myślę, że potrwa maksymalnie kilka godzin :sweat_smile: ale pewności co do zachowania kleju w innej temperaturze nie mam

Ale mi chodzi że jak się wkłada do pistoletu biały to pod wpływem temp wychodzi np kremowy bynajmniej mój tak ma :person_shrugging:

Widzisz :grin: znajdzie się dla niego inne zastosowanie :grin:

@Mamina ja byl spróbowała przykleic tasme dwustronna od wewnątrz, bezbarwana albo biala. Ja tak zrobilam tasma z 3m i dziala bez zarzutu :rofl: ale juz nie odklejam bo tasma jest mocna i ciągnie material wiec to raczej wariant na stałe

A to nie wiem, z tym się nie spotkałam. Podejrzewam, że cieniutka warstwa nie beylaby mimo wszystko widoczna

Moja pierwsza przymiarka i wlosy upiete na szybko

3 polubienia

Oto Wilma 20 lat pozniej :joy::joy::joy::joy:

Nie nooo … Fajnie to wyszło :star_struck::star_struck::star_struck:
Bardzo mi się podoba :grin: czekam na efekt końcowy przed wyjściem na imprezkę :star_struck:
I czym zabezpieczyłaś ostatecznie materiał ?:thinking:

Niczym :joy: material sie nie pruje za to mega ciezko bylo to wyciac bo bez krawieckich nozyc to bez szans w ogole. No ale tez wiedzialam ze to bedzie wersja budzetowa i moja, tak to bym kupila na allegro caly stroj za ponad stówę.