Hahahaha to u mojej mamy tez znalazlam ![]()
![]()
![]()
@daruniax33 ja chcialam sprawdzic date , ale juz sie starla wiec dozywotni termin ma
Witaj na forum #teamLOVI!
Hahahaha to u mojej mamy tez znalazlam ![]()
![]()
![]()
Nie znalazłam daty ważności na nich
.
No i cale szczescie
one sa ponad czasowe i ponad jakies tam terminy ![]()
Ja miałam to szczęście, że moja mama była konsultantką i miała super zniżki to mgiełek miałam kilka i kulki też
i płyny do kąpieli co dawały super pianę takie w pomalowanej butelce ![]()
O to miałaś super , można było pozazdrościć. Ja pamiętam takie płyny w dużych butlach jednokolorowych to nie wiem czy o te ci chodzi . Tylko kiedyś miały trochę inny wygląd .
Tak o te
ach jakie to wspomnienia
Omatko
wspomnienie odblokowane ! ![]()
Myślę, że trochę zawsze tak było, tylko czasy się zmieniły. Sam wygląd nie świadczy o człowieku. Dla mnie najważniejsza jest kultura osobista i szacunek do innych a nie paznokcie czy makijaż.
O tak! Właśnie o tych kuleczkach mówiłam ![]()
też je podkradałam mamie, a później siostrze ![]()
Też miałam takie kuleczki, potem dałam je mamie i ma je do dzisiaj .
A ja takie dość nie dawno kupiłam
jako że miał byc rozświetlacz ale nic nie dawał glov
rozdrobniłam je i przesyłałam po pojemniku z pudrem ale na puder też się nie nadał ![]()
![]()
Ja kiedyś jak mi się rozświetlacz zbił to rozdrobniłam bardziej i dodałam do zwykłego balsamu i miałam balasam z efektem glow . Jedyne co to trzeba było dobrze rozsmarować bo jak dodałam to było trochę grudek .
Te kuleczki moja mam kiedyś używała z tego co pamiętam
Ja kiedyś dodałam bronzer rozbity do oliwki dla dzieci że to przyspiesza opalaniu ![]()
w sensie ten dodatek bronzera a pewnie to sama oliwka dała taki efekt
Ja nie pamiętam kiedy coś zamawiałam z Avon , ale ładne kremy mają , kuzynka mi pokazywała i chciałam kupić ale nie znam żadnych konsultantek ![]()
Zerknij sobie na stronę makeup.pl tam sa różności z Avon może akurat się znajdzie ten którego szukasz ![]()
No właśnie zarówno z Oriflame i Avonu można zamawiać przez internet . Jak się wpisze w Google to trochę tego wyskakuje . Podejrzewam , że mało już jest konsultantek , przy dobie internetu ciężko tak sprzedawać bo gdzie tak naprawdę . A kiedyś to w pracy i się podawało dalej , sąsiadkom , znajomym itd . Teraz też są takie firmy jak kiedyś Avon tylko promowane w mediach np . Mary Kay albo taka coś z aloesem ale zapomniałam nazwy .
A pamietacie takie balsamy do ust w sloiczkach z oriflame ? ![]()
No ja nie przypadam za tymi firmami. Pamiętam jak mama zamawiała u koleżanki i kurczę cała zabawa z tym była. Najpierw dostawała katalog, zaznaczałam chce a potem musiała to telefonicznie przekazać i jeszcze odebrać…… na szczęście to odpuściła i już nie zamawia w tych firmach
Tak już wyżej pisaliśmy o nich , u nas się mówiło na nie „miodziki” ale były super i fajnie nawilżały .
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.